Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10607

És el moment de municipalitzar el servei de neteja

0
0
Com molts de vosaltres sabeu, des d'Alternativa per Pollença ja fa un bon grapat d'anys que defensam que el servei de neteja viària s'hauria de municipalitzar. Ara, i arran de la sentència del Tribunal Superior de Balears, que va anul·lar l'actual contracte de neteja amb la UTE Urban Serveis, consideram que se'ns ha obert una oportunitat per tirar endavant una mesura valenta com aquesta. 
 
Com que és possible que al proper ple s'hagi de prendre una decisió respecte si hem de seguir tenint el servei privatitzat o si l'hem de recuperar i assumir la gestió directa, hem pensat que és un moment excel·lent per obrir un debat públic que permeti prendre decisions anat més enllà dels posicionaments poc argumentats i que es redueixen en partidaris o detractaors de l'empresa pública.
 
Per això, des d'Alternativa per Pollença ens hem estudiat les particularitats de l'actual contracte de neteja, i hem elaborat un informe amb les avantatges de municipalitzar el servei. Aquest informe l'hem sintetitzat en una publicació de 8 pàgines, molt visual, i que defuig del llenguatge tècnic que moltes vegades fa incomprensible allò relatiu a les decisions polítiques.
 
Presentarem la publicació el proper dijous 17 de setembre a les 20h al Casal de Can Llobera.
 
 

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10607

Latest Images

Trending Articles