Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

DESIMPUTAT. Tres conclusions sobre l'Auto de l'Audiència i una confessió

0
0

Tres CONCLUSIONS de l'AUTO de l'AUDIÈNCIA i una confessió

1) L'Audiència diu clara i rotundament que NO estic IMPUTAT per la comissió de cap delicte.
Després d'un any i mig, es tracta del primer pronunciament judicial favorable en la línia del que sempre hem defensat.

2) L'Audiència constata que:
a) el gerent de SFM, JR Orta, va tardar més de 3 mesos en contestar un requeriment judicial (de fet, va esperar i allargar els terminis fins que varen passar les eleccions),
b) Orta fins i tot va ser advertit pel jutjat de que es podien acordar contra ell diligències per un delicte de desobediència.

3) L'Audiència admet que "lo que está sucediendo...es una dilación intolerable y ya después de tantos meses de investigación el estatus de imputado deja de ser una garantía para convertirse en una carga".

Ara que començam a veure la llum al final del túnel vos he de CONFESSAR que tot plegat ha estat una mica dur. A partir d'una denúncia falsa, "política", malintencionada (el denunciant, JR Orta, em va reconèixer en persona que ell era conscient de que la seva denúncia "no tenia cap fonament ni recorregut"), s'ha generat una situació autènticament SURREALISTA.

Simplement, fent feina per la millora del transport públic, vàrem decidir electrificar la línia Palma-Inca (i vàrem tramitar els projectes d'electrificació fins a Sa Pobla i Manacor).
A la vista de que SFM ja disposava d'uns trens elèctrics, els tècnics varen determinar que s'havien d'adquirir els nous trens per cobrir el trajecte Palma-Inca al mateix fabricant dels trens elèctrics que ja teníem (una situació prevista dins la Llei de Contractes del sector de transports).
Evidentment, els trens es varen comprar exactament en el moment i en la quantia que els enginyers varen establir.

Veure convertida aquesta operació ordinària d'adquisició de trens (idèntica a les que ha fet SFM, o FEVE o RENFE, tota la vida), amb tots els informes favorables, tramitada impecablement a nivell administratiu, en un "grave caso de corrupción de la cúpula de transportes del Pacte", amb les conseqüències personals i polítiques que això té, genera una sensació d'impotència i ràbia enormes.

Per sort, després de l'Auto de l'Audiència d'ahir (i després de les declaracions en seu judicial dels enginyers, dels "oblits" i dilacions de n'Orta, etc.) pareix que tot s'encamina cap a una resolució favorable i definitiva.
El PP volia acabar amb jo "políticament" i perjudicar MÉS...i n'hem sortit REFORÇATS!

Una vegada més (i no em cansaré de repetir-ho), MOLTES GRÀCIES A TOTS els que m'heu donat suport tot aquest temps


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Latest Images

Trending Articles