Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10786

Tenen perduda la guerra mediàtica.

0
0

        Tenen perduda la guerra mediàtica.

 

 

      Els mitjans de les Corporacions capitalistes tenen perduda la guerra mediàtica, jo crec.

 

   Els grans mitjans de comunicació ''occidentals'' estan sota la batuta de Washington.

 

  La CNN, el NYTimes, la BBC, el Die Welt tenen per objectiu conformar l'opinió pública de manera que senti com a pròpia l'estratègia de domini mundial de l'Imperi.

 

 

 

      Des de fa temps (des de la gran expansió de la comunicació per Internet), Washington i els seus vassalls estan de cada vegada més inquiets per la creixent influència dels mitjans ''no occidentals''.

     La denominació (els mitjans ''no occidentals'') englobaria els grans mitjans de les potències que s'oposen a l'imperialisme dels Estats Units i, també, els grans mitjans anti-sistema que han proliferat als EUA i a Europa. 

 

         Els grans mitjans catalans no són una excepció; estan atents a la batuta de Washington (Els mitjans catalans, tan en català com en espanyol o en francès).

 

    A considerar:   Hi ha grans mitjans anti-sistema a Espanya i a Euskadi (el diari digital Público i el diari Gara, per exemple), però no hi ha mitjans anti-sistema de gran difusió als territoris de Catalunya Sencera. 

 

    A considerar: Els mitjans catalans més decididament independentistes (com és el cas del diari Ara) mostren el seu ADN pro-ianqui i neoliberal (Neocon, els diuen als EUA).

 

    Que quedi clar:  La recent conversió a l'independentisme de Convergència, de CDC, no lleva que sigui un partit de dretes al servei de les diverses classes empresarials  catalanes.

 

    Per descomptat, podem donar suport als modestos mitjans digitals catalans anti-sistema, però allò que s'ha de posar de relleu és que els catalans (tant els del Principat com els de la perifèria) poden posar en greu crisi els mitjans de comunicació de les Corporacions catalanes.

 

     Actualment, els internautes catalans tenim a l'abast grans mitjans ''no occidentals'' i de grans mitjans anti-sistema, mitjans que superen als ''occidentals''.

    

     Jo crec que ells tenen la guerra mediàtica perduda. O sigui és l'hora del nunci que proclamarà  la fi del sistema capitalista.

 

      Amb aquest escrit, faig un convit als lectors perquè visitin la web de Global Research. Per a mi, aquesta publicació digital és l'instrument informatiu que fa posar el genoll en terra als mitjans corporatius. O sigui,

 

   Tesi:  Si els catalans cerquen la informació, de cada vegada més, als mitjans no capitalistes, provocaran la ruïna econòmica i social d'aquests mitjans.

 

  Arribats ací, vegeu la web Global Research.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10786

Latest Images

Trending Articles