Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
People Here Also Viewed:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

Pavelló Clara Hammerl. I ara què?

Previous Agost de 2015
0
0

 

El pavelló de l'IES Clara Hammerl ha estat notícia al llarg del curs passat per unes goteres que han impedit poder realitzar les classes d'EF amb normalitat i han obligat als jugadors/es del Club Bàsquet Eu Moll a jugar tota la temporada al Pavelló Municipal de Pollença.

Després de les pluges que hi ha hagut el passat mes de juny, hem pogut comprovar que les goteres estan reparades. Tot i això, els desperfectes ocasionats per l'aigua han estat considerables i s'han d'afegir a la deixadesa i la manca de tasques de manteniment que ha estat una constant des del moment que es va construir. Portes rompudes, vestuaris i banys en un estat lamentable, manca d'aigua calenta, exteriors bruts i mal cuidats.

Des d'Alternativa per Pollença proposam una actuació en diferents fases:

  1. Fase d'Urgència. Posada a punt del Pavelló pel curs escolar vinent: pintar parets, arreglar banys, vestuaris, portes i fer netes zones verdes, desbrossar i podar arbres. En principi, la competència del manteniment de l' IES és de la Conselleria d'Educació, però la del pavelló és compartida, segons el conveni. L' Ajuntament hauria de negociar, però en tot cas assegurar aquesta fase d'urgència.

  2. Segona Fase. Renegociar el conveni per assolir el control i la gestió de les zones esportives, incloses les pistes exteriors, en horari no lectiu. A canvi, duria les tasques de manteniment del dia a dia. Despeses de llum i aigua compartides, segons l'ús que s'en faci. Aquest conveni hauria de contemplar obres d'ampliació per crear una grada lateral.

  3. Tercera Fase. Execució d'obres d'ampliació i millora.

Pensam que aquest pla és possible i que cal lluitar per portar-lo a terme. Si és així evitarem el cost de fer un pavelló nou, les despeses de manteniment general anirien a càrrec de l'Ajuntament, però es compartirien les de llum i aigua. Una altra avantatge seria l'aprofitament de les pistes exteriors i d'un espai públic infrautilitzat.

Tots sabem que el tema del pavelló al Moll ha estat present durant tota la campanya, i durant les negociacions també. I a Alternativa sempre hem defensat amb contundència que cal millorar el manteniment de les instal·lacions existents abans que construir-ne de noves, i que després no podem mantenir.

El regidor d’esports, en Toni Cànaves, ja ha rebut aquest document, i està ben assabentat de les mancances i problemes del pavelló de l’IES Clara Hammerl. Ens ha dit que ha enviat als pintors cap allà, cosa que celebram, però que no és suficient. Esperam que amb la màxima celeritat possible es completi la fase 1. Pel que fa a les fases 2 i 3 som conscients que ja no depenen exclusivament de l'Ajuntament, però que s'han d'intentar abans d'abordar la despesa que suposaria la construcció d'un nou pavelló i el seu manteniment.

 


 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

Latest Images

Trending Articles