Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
People Here Also Viewed:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

El Nou Ordre Mundial a Ufà.

0
0

 

         El Nou Ordre Mundial a Ufà.

 

     Aquests dies, des de dia 9, tenen lloc les cimeres de BRICS i de OSC. Entre altres grans projectes, tracten del bloc euro-asiàtic on les mercaderies podran anar en tren de Pequín a Barcelona, posem.

 

    Mentre uns (l'Imperi) s'esgoten fent preparatius de guerra, els altres (els del Nou Ordre) són el motor de l'economia mundial.

  El deute dels EUA és un pou sense fons, però aquest deute cau com una llosa sobre la resta d'economies del món. En contraposició, la Xina és el país amb més estalvis del món (Segons Forbes, els bancs xinesos van prendre els quatre primers llocs de la llista d'empreses més grans dels món).

 

Uns, els de les editores capitalistes, fan com si amb el silenci poguessin arruïnar els projectes dels  BRICS i dels  OSC. Però els projectes esmentats van endavant sense  fer cas de les campanyes del periodisme corrupte.

 

     Tanmateix,  a l'era digital, és estúpid intentar amagar informació d'interès general. Actualment, els grans mitjans ''no occidentals'' són a l'abast de tot el món. Per altra banda, han proliferat els mitjans digitals que ofereixen la informació que els mitjans de les Corporacions intenten ocultar.

 

     Us invito a veure l'article   d'En Mahdi Darius Nazemroava, article que s'ha reproduït  en nombrosos mitjans (Això és degut a la capacitat de clarificació que fa l'autor, jo crec).  Podeu veure el post (va en anglès, però fàcilment el podreu traduir).

 

Vegeu el post The US Dollar and Bretton Woods are Finished: The BRICS/SCO Summits in Ufa Mark the Start of a “Silk World Order” | Global Research - Centre for Research on Globalization

 

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

Latest Images

Trending Articles