Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10493

El nostre suport a Ona Mediterrània.

0
0

 

 Alguns dels membres de Més per Pollença, que ja vam col·laborar en les primeres aportacions per tal de contribuïr a la creació de http://www.onamediterrania.cat/ , hem rebut un correu per sol·licitar la col·laboració de qui vulgui donar suport a aquest interessant projecte, aquí teniu el correu:

Benvolguts socis i amics,

Som molt conscients de l'esforç que estau fent per aquesta entitat, però després de 2 anys de lluita contra les polítiques de Bauzá i de donar veu als moviments socials, la nostra ràdio necessita millorar els equipaments per poder continuar endavant, ja que els inicials els vàrem comprar amb pocs recursos i no duraran un altre curs.


És per això que hem creat un projecte de Verkami, a través del qual podeu fer una petita donació a partir de 10 euros, a canvi d'una recompensa molt xula.

Vos pregam que col·laborau, en la mesura de les vostres possibiltats, però sobretot que reenvieu aquest correu i feu arribar la informació als vostres amics, familiars i contactes que no són socis, però que potser poden fer una petitat aportació.

El Verkami és molt senzill. És una pàgina on emplenau les vostres dades i vos comprometeu a donar una petita quantitat única si s'aconsegueix l'objectiu. En cas contrari, no vos fan cap cobrament.


Podeu veure el vídeo i informar-vos-en més a través d'aquest link:

http://www.verkami.com/projects/11642-la-radio-mallorquina-ona-mediterrania-vol-continuar-i-millorar-els-equipamentsVos agraïm una vegada més el vostre suport, gràcies al qual feim una ràdio plural, del qualitat i en la nostra llengua.

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10493

Latest Images

Trending Articles