Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10542

Ona Mediterrània ens necessita. Col·laborem!

0
0

Molts de vosaltres coneixereu Ona Mediterrània, però pels que no la coneixeu, Ona Mediterrània és una ràdio associativa (és dels socis), feta a Mallorca i plenament en català, que es pot escoltar a través de la FM o a Internet. Però no només és una ràdio, sinó que l'associació també gestiona des de fa mesos el dBalears.cat.

Ona Mediterrània està fent una gran tasca per difondre un altre punt de vista sobre l'actualitat i la cultura de Mallorca. A més de fer d'altaveu de diversos moviments socials. Són molts els col·lectius que tenen o han tengut programes a Ona. Avui per avui hi tenen espais, entre altres, els Docents, els Jubilats per Mallorca, Memòria de Mallorca... (veure tots els espais). Una programació plural amb desenes de programes de tot tipus.

Ona Mediterrània necessita ajuda. Tot i ser molts els socis, encara no s'ha arribat al punt de poder autogestionar el mitjà. Així que, animau-vos i associau-vos.

Però, a més, la ràdio necessita renovar part del material per a poder seguir funcionant. Per això han posat en marxa una campanya de micromecenatge a verkami. Necessiten 14.000 euros que entre tots hem de fer possibles.

VISITAU EL VERKAMI. COL·LABORAU! 

Qui som?

Ona Mediterrània és una ràdio mallorquina, plural, que fa 24 hores d'emissió, per FM i per internet, generalista, de qualitat i en català.

Ona Mediterrània ha estat l'altaveu dels moviments socials i de les entitats de la societat civil que s'han oposat a les polítiques anticatalanes i antimallorquines que ha desplegat el Govern Bauzá aquesta darrers anys.

Què hem fet fins ara?

Ona Mediterrània ha funcionat amb el talent, la il·lusió i la capacitat d'extraordinàris professionals de la radiodifusió balear. Malgrat haver fet feina en el pitjor escenari possible –sense recursos i amb el Govern en contra– hem fet programes i informatius gràcies a un bon grapat de professionals voluntaris i també gràcies a l'ajuda dels nostres socis i sòcies, que aporten 50 euros a l'any.

Què demanam?

Volem mantenir la nostra independència. Volem fer créixer la nostra força. Volem millorar el nostre servei. Volem millorar les condicions dels nostres treballadors. Volem arribar a més gent.

Per això, necessitam recaptar fons per a comprar nous equipaments per a la ràdio; equipaments que ens permetin una millor qualitat sonora i que també ens possibilitin fer emissions exteriors per tal de cobrir actes a diferents territoris dels Països Catalans per als ciutadans de les Balears.

A què destinarem les vostres aportacions?


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10542

Latest Images