Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
People Here Also Viewed:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10937

Una nova legislatura i temes pendents en matèria de camins públics.

0
0

Ja s'ha iniciat aquest nou mandat municipal que ha duit a MÉS per Pollença, com a part de la candidatura de Junts Avançam a formar part de l'equip de govern, així, juntament amb Unió Mollera Pollencina, en les tasques de govern i amb els regidors de Tots per Pollença, Alternativa per Pollença Proposta per les I lles i Partit Popular, tenim la responsabilitat de vetllar pels interessos, i contribuir a la millor qualitat de vida de totes i tots els nostres veïns.

És una tasca que ens engresca, entenem que aquest camí, tot i les ganes d'avançar, s'ha de fer sense preses, però aprofitant l'ocasió que els electors ens han oferit per tal de treballar per aquest municipi.

Des de MÉS per Pollença treballarem amb els companys de Junts Avançam, iniciant un camí de almenys quatre anys, en què volem treballar per la millora de la qualitat de vida dels nostres veïns, per la defensa de les nostres senyes d'identitat i per la defensa del nostre territori. Les aportacions dels diferents partits i dels veïns,de segur ens ajudaran en aquesta tasca.

S'inicia doncs un mandat, en què nosaltres treballarem dins Junts Avançam, per Pollença i desitjam que “amb” Pollença.

Així mateix, des d'aquest espai, pretenim seguir informant i recollir els vostres suggeriments.

 

De moment ja ens han arribat les aportacions de la Plataforma Pro Camins Públics Oberts, que una vegada iniciat el mandat ens recorden les seves demandes. Esperam aviat tenir una trobada en persona per poder planificar la feina de cara a la legislatura en aquesta tasca que compartim:

 

Propostes en qüestió de camins per la legislatura 2015-19.

 

  1. Inclusió dins l’inventari de béns de tots els camins del catàleg de camins de Pollença, que no estan pendents de cap al·legació.

  1. Prioritzar la resolució diligències prèviament aprovades en plenari de 2007 del camí coll d’en Patronet.

  2. Iniciar diligències per resoldre problemàtica dels camins del Coll de Síller i Boquer.

  3. La publificació del camí de Cala Castell d'acord amb la darrera sentència del tribunal suprem i del PGOU.

  4. Des de l’Ajuntament sol·licitar al Consell que garanteixi el pas per la Carretera Vella de Pollença a Lluc. Inclosa en l’inventari de béns del Consell.

  5. Actualitzar una mapa de camins públics o d’ús públics del municipi amb interès excursionista, per tal de promocionar el senderime al nostre municipi.

  6. Compromís de tots els membres del govern municipal de recolzar les propostes fetes per tal de garantir el pas en camins prèviament inclosos en el catàleg, fent una recuperació d’ofici en tots aquells que siguin inclosos en l’inventari de béns així com les netejes en els camins que per aquest motiu presenten dificultats de pas.

  7. Resoldre expedient pendents.


Aquestes sòn les principlas demandes que feim arribar al govern entrant a l'Ajuntament de Pollença. Dir que bàsicament sòn les mateixes que vam fer per la legislatura 2011-2015, que desgraciadament es va significar pel poc compromís de l'equip de govern, per tant , es tracta d'una proposta a quatre anys, en que com em fet en cada legislatura, oferim el nostre recolzament al consistori en cas de voler treballar en la recuperació d'aquests camins, i recordant que en tot cas, nosaltres seguirem reivindicant aquesta tasca en benefici de l'interès general.


PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

 La feina de la Plataforma de mica en mica va obtenint resultats.

Cal que els governs insulars i locals assumeixin la responsabilitat que els pertoca en aquesta matèria.

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10937

Latest Images

Trending Articles