Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10613

Propostes en qüestió de camins per la legislatura 2015-19.

0
0

 

  1. Inclusió dins l’inventari de béns de tots els camins del catàleg de camins de Pollença que no estan pendents de cap al·legació.

  1. Prioritzar la resolució de diligències prèviament aprovades en plenari de 2007 del camí coll d’en Patronet.

  2. Iniciar diligències per resoldre problemàtica dels camins del Coll de Síller i Boquer.

  3. Executar l’acord de regulació i garantir-ne la continuació del iniciat en el camí de Ternelles tinguent en compte la darrera sentència.

  4. Des de l’Ajuntament sol·licitar al Consell que garanteixi el pas per tota la Carretera Vella de Pollença a Lluc. Inclosa en l’inventari de béns del Consell.

  5. Actualitzar una mapa de camins públics i d’ús públics del municipi amb interès excursionista, per tal de promocionar el senderime al nostre municipi.

  6. Compromís de tots els membres del govern municipal de recolzar les propostes fetes per tal de garantir el pas en camins prèviament inclosos en el catàleg, fent una recuperació d’ofici en tots aquells que siguin inclosos en l’inventari de béns així com les netejes en els camins que presenten dificultats de pas.

  7. Resoldre expedients pendents.

 

Aquestes sòn les principlas demandes que feim arribar al govern entrant a l'Ajuntament de Pollença. Dir que bàsicament sòn les mateixes que vam fer per la legislatura 2011-2015 i que desgraciadament es va significar pel poc compromís de l'equip de govern, per tant , es tracta d'una proposta a quatre anys, en que com em fet en cada legislatura, oferim el nostre recolzament al consistori en cas de voler treballar en la recuperació d'aquests camins, i recordant que en tot cas, nosaltres seguirem reivindicant aquesta tasca en benefici de l'interès general.PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10613

Latest Images

Trending Articles