Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10525

Declaracions de béns i d'ingressos dels nostres regidors.

0
0

Tal i com marca la llei, els nostres dos regidors han fet les seves declaracions de béns i ingressos, prèvies a la presa de possessió. 

A Alternativa per Pollença fa anys que defensam la transparència com una eina fonamental per lluitar contra la corrupció . Al desembre de 2008 es va aprovar una moció nostra per publicar els béns patrimonials i els ingressos dels càrrecs públics  a la pàgina web municipal. Per poder-la aprovar vam acceptar l'esmena de que aquesta publicació només fos amb caràcter voluntari.

La passada legislatura els nostres regidors vam publicar les seves declaracions a aquest bloc (veure " Opacitat per transparència") però el PP va mostrar la seva reticència a publicar els béns patrimonials i d'ingressos dels càrrecs públics.

Som de l'opinió que aquesta és una informació que ha de ser pública, i així ho hem inclòs en el pacte d'investidura del nou batle. Però com que pot passar algun temps fins que es faci efectiva aquesta publicació a la plana web, de moment nosaltres publicam una síntesi de les declaracions dels nostres dos regidors.

Na Marina ha declarat tenir uns ingressos anuals de 33.165,39 euros bruts, provinents de les seves activitats com a professora de secundària de la Conselleria. També ha declarat, com a patrimoni mobiliari, un saldo mitjà anual de 4.873,77 euros dels seus comptes bancaris i una Renault Kangoo com a vehicle en propietat adquirida de segona mà el 2013. La darrera declaració de la renda li ha sortit a tornar 30,81 euros.

En Pere Josep ha declarat haver tengut uns ingressos anuals de 18.307,16 euros bruts, provinents de les seves activitats com a repartidor fixe discontinu de Correus. Ha declarat, com a patrimoni immobiliari, la propietat d'entre un 8% i un 17% de tres béns immobles adquirits per herència el 2008, que equivaldria, sumat, a un valor cadastral de 62.879,19 euros. I com a patrimoni mobiliari, un saldo mitjà anual de 23.300,17 euros dels seus comptes bancaris.

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10525

Latest Images

Trending Articles