Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10332

Investidura, acords i comiat

0
0

Avui a les 12:00 primer ple de la legislatura, on prendran posessió els nous regidors i s'escollirà al nou batle de Pollença, en Miquel Àngel March de Junts Avançam.

De moment podem dir que ja s'ha avançat en transparència en referència a anteriors pactes de govern. Si ja havíem fet públic l'acord d'investidura entre Junts Avançam i Alternativa, també s'ha fet públic l'acord de govern entre Junts Avançam i UMP.

- Acord d'investidura Junts Avançam-Alternativa

- Acord de govern Junts Avança-UMP

Mentres, en Tomeu Cifre ha fet una "carta al poble", una autèntica potadeta que reflecteix perfectament el que l'ha duit avui a no tenir més que els vots dels seus regidors; atacs a la resta de partits, que ells ho han fet tot perfecte, gens d'autocrítica... En la línia d'Esperança Aguirre, Rita Barberá i companyia.

Investidura de Miquel Àngel March com a nou batle de Pollença i presa de possessió dels nous regidors, entre ells na Marina Llobera i en Pere Josep Coll d'Alternativa. El millor ha estat l'ambient a la sala de plens i la intervenció de na Marina que publicarem a aquest bloc.

 

 
 
 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10332

Latest Images