Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
People Here Also Viewed:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10937

Acord d'investidura

0
0

Ahir vam signar els següent acord amb Junts Avançam. Es tracta d'un acord puntual per afavorir la investidura de Miquel Àngel March com a batle el proper dia 13 de juny. Els nostres dos regidors votaran a Junts per a la batlia, a canvi de la posada en pràctica d'una sèrie de mesures relatives a transparència i a participació que consideram que són un mínim imprescindible.

 

ACORD PUNTUAL D'INVESTIDURA, ENTRE ALTERNATIVA PER POLLENÇA I JUNTS AVANÇAM

Alternativa per Pollença votarà a favor de la investidura com a batle de Miquel Àngel March de Junts Avançam.

Junts Avançam, com a contrapartida, es compromet a dur endavant les següents mesures:

relatives a PARTICIPACIÓ:

  1. Elaborar un nou reglament de participació ciutadana ambiciós i partint de la feina feta durant la legislatura anterior, delegant la seva realització en els regidors d'Alternativa. (Aprovació inicial cap a final 2015)

  2. Posar en marxa processos participatius: definició de l'ús d'espais públics encara sense definir (començar ja en el 2015), pressupostos (preparació durant el 2015-16, per aplicar-ho als pressupostos 2017).

  3. Realitzar un ple extraordinari sobre l'estat del municipi en el 2017 en què hi puguin participar les associacions i ciutadans que vulguin.

relatives a TRANSPARÈNCIA:

  1. Publicació (també al web), complint la llei de protecció de dades, de tota la documentació pública i la informació econòmica relativa a l'Ajuntament: plens, juntes de govern, decrets de batlia... (dins la segona meitat del 2015).

  2. Millora i potenciació de la plana web de l'Ajuntament i la comunicació via Internet amb els ciutadans; obrint també dins el web i el facebook espais a la ciutadania i als partits de l'oposició (dins la segona meitat del 2015).

  3. Publicació dels sous i la declaració de béns patrimonials i activitats dels càrrecs electes (dins la segona meitat del 2015).

  4. Respondre qualsevol reclamació, prec o petició que es faci per escrit en un temps raonable.

  5. Redactar i publicar memòries anuals dels diferents serveis de l'Ajuntament (preparar-ho el 2015, per implantar-ho el 2016).

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10937

Latest Images

Trending Articles