Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10530

Proposta d'acord investidura

0
0

L'assemblea d'Alternativa vàrem acordar ahir vespre unes demandes, relatives a transparència i a participació i fàcilment complibles per qui duu en el seu programa aquestes línies programàtiques, per fer un acord puntual que faciliti la investidura a batle de Miquel Àngel March (Junts Avançam). Confiam en la capacitat de Junts Avançam per aconseguir el vot que li falta per poder ser, el seu candidat, investit batle.


Després de les eleccions, el nou consistori presenta una correlació de forces que mostra clarament dos grups polítics que es troben en posició de reclamar la batlia, Tots per Pollença i Junts Avançam. Des d'Alternativa per Pollença som conscients que els nostres dos regidors per ells sols no conformen, sumats a qualsevol dels dos grups esmentats, cap majoria absoluta. Amb tot, descartam rotundament la possibilitat de votar a favor de la investidura com a batle de Tomeu Cifre de Tots per Pollença, ja que no consideram que aquest partit pugui dur a cap canvi en les polítiques que ja ha demostrat el seu cap de llista en aquesta darrera legislatura i que ha estat constant i fortament qüestionat per nosaltres, tant pel fons ideològic, com per les formes personalistes i opaques.

Tenint en compte la possibilitat oberta que la batlia l'ostenti el cap de llista de Junts Avançam, formació ideològicament més propera a nosaltres que l'altra, hem decidit facilitar la investidura a batle de Miquel Àngel March, si aquesta va acompanyada prèviament d'un acord amb la seva formació que garanteixi un canvi de rumb en el govern municipal en les formes i en el fons.

Ja ho dèiem quan parlàvem dels pactes de govern, però també ho podem defensar per investir el batle: no ens és suficient amb l'etiqueta d'esquerra i que a l'hora de la veritat se segueixi amb les velles formes de fer política. Per això, i tenint en compte que es tracta tan sols d'un acord puntual, hem fet una sèrie de demandes relatives sobretot a les formes polítiques, relatives a mesures de transparència i de participació, que pensam que han de ser fàcilment assumibles per Junts Avançam ja que formen part d'unes línies compartides al programa de les dues formacions.

Finalment, volem remarcar que aquest acord puntual d'investidura, si es duu endavant, no garanteix per ell sol que Junts Avançam pugui assegurar-se la batlia, ja que necessitarà aconseguir un vot més d'alguna altra formació i confiam en la seva capacitat per aconseguir-lo.

Pollença, 30 de maig de 2015

Assemblea de divendres on vam arribar a aquest acord.

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10530

Latest Images

Trending Articles