Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Anar de canyes amb na Maite Salord

0
0

Diu na Maite Salord, a una entrevista d’avui an es Diari Menorca, que aniria de canyes amb qualsevol des polítics amb qui ha fet feina i amb qui ha estat amb ella a ses distintes administracions, a excepció de dos: en José Ramón Bauzá i jo mateix. I acaba dient que, senzillament, no li caiem bé.

Ella s’ho perd. Estic segur que s’ho passaria la mar de bé amb noltros, fent unes canyes. De fet, he de dir que en José Ramón Bauzáés una persona molt divertida i simpàtica, que guanya molt en ses distàncies curtes, molt diferent des estereotipus que alguns han volgut vendre d’ell, de forma malintencionada. Lo que no sé, és si na Maite Salord estaria an es nivell de simpatia i alegria que s’ocasió mereixeria. La veig, més bé, una persona amargada, a la que és difícil complaure i que sempre té que dir.

En tot cas, resulta una mica sorprenent i incoherent que na Maite Salord digui que li caiem malament i que no faria una canya amb noltros, quan no mos coneix de res. En tota sa meva vida, me sembla, que no m’he creuat ni dues paraules amb ella. I crec que amb en José Ramón Bauzá, encara manco. No he compartit feina política amb ella ni a s’Ajuntament de Ciutadella ni an es Consell insular.

Lo que sí puc entendre és que no li hagi agradat sa nostra oposició an es model que representa el PSM i ella mateixa. Un model econacionalista, sobiranista i empobridor de sa societat. Un model intransigent i intervencionista. Un model que durant 12 anys es va aplicar a Menorca i que va dur a sa ruïna a bona part de s’illa.

He combatut i seguiré combatent es catalanisme furibund del PSM i ho faré amb totes ses meves forces, perquè entenc que és un model empobridor de sa societat, un model uniformisador, que pretén arrasar amb ses nostres peculiaritats i formes pròpies.

Entenc, per tant, que li caiguem malament, no per lo que coneix de noltros, que és zero, sinó per sa nostra oposició a lo que ella representa.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Latest Images