Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10345

Vota per finalitzar dotze anys de governs de dretes 1

0
0

 

Avui serem al mercat del Port de Pollença.

Demà dijous 21   debat electoral al local de l'AAVV del Moll a les 20:00 . Moderat per na Joana Solivellas,es podrà escoltar a Ràdio Pollença (107.9 FM)

Divendres 22 tancam la campanya a les 20h. al Centre Cultural, a Pollença.

A Pollença podem dir que hem patit 12 anys en que ha hagut diferents pactes però sempre ha comandat la dreta sigui en forma de UM-UNPI o en forma de PP-UMP.

En Tomeu Cifre Ochogavia que es presenta amb una nova candidatura (TOTS) és l'únic candidat que ha estat els dotze darrers anys a l'Ajuntament, evidentment això li permet tenir una experiència que no té ningú dels seus rivals, però si la gent recorda una mica aquests dotze anys com farem en aquest dos articles podran veure que la seva gestió no ha estat tan magnífica com la vol vendre als ciutadans.

Pensam que el temps de Tomeu Cifre Ochogavia a l'Ajuntament ja ha passat. Com diuen els companys del Col·lectiu AlbaïnaEls governants són com la roba interior si no els canvies sovint acaben fent pudor.   

 

També pensam que ha passat el temps de velles formes de fer política com fer coalicions electorals de partits i verticals al darrer moment, atraure als votants amb fideuas, begudes i dinars als actes electorals, dir que s'és transparent però no publicar els pressuposts o no dir amb qui es pactarà o no... Tornant al Col·lectiu Albaïna, Prou de candidatures que ens diuen que ens estimen... però només cada quatre anys

És el moment del canvi i de que Alternativa governi i demostri que el millor govern és el poble, que l'Alternativa som tots possant les institucions a disposició de la gent per aconseguir el que és el nostre vertader objectiu que no es governar sinó canviar el poble.

Com diuent els companys del  Col·lectiu Albaïna implica't i participa.

 

 Com hem dit en política i en temps d'eleccions cal fer una mica d'història, la memòria és curta i la facilitat per repetir errors gran.

2003- 2007 EL PACTE DE MATAS. UM-UNPI & PP-UMP

Fa dotze any a les eleccions municipals del  2003,  EU i els Verds no es van posar d'acord en torn al candidat i no va haver ni candidatura conjunta ni candidatura d'EU (des de Palma el van impedir). A les eleccions va guanyar el PP de Matas i va perdre el primer pacte de progrés. A la setmana següent un grup de persones ens vam començar a reunir en assemblees mensuals per construir un projecte polític sense esperar a les eleccions, perquè des del principi hem procurat no improvisar  fer política de forma seria i constant. Vam fer tota la feina que podiam des de fora de l'Ajuntament amb moltíssimes dificultats.

Governaven UM-UNPI i PP-Unió Mollera Pollencina, un pacte beneït per en Matas; els tres primers anys el batle va ser en Joan Cerdà i el darrer en Tomeu Cifre que va ser regidor d'hisenda tota la legislatura. Des de l'Ajuntament no s'ens facilitava cap informació, s'ens va arribar a vetar a la ràdio, era molt complicat arribar a la gent... Però vam arribar amb molta de feina i encara que sembla increïble denunciat temes que els partits amb representació a l'Ajuntament no denunciaven com les mangarrufes que es feien al Port de Pollença resultat dels acords entre PP I UMP ( la trama del Port de Pollença), o el pacte entre UM-UNPI i PP- UMP ( Canvi de batle a Pollença) com vam dir en aquell moment:

"...durant aquest tres anys Tomeu Cifre Ochogavia ha demostrat ser un pèssim regidor d’hisenda i personal: molt de retard de la presentació del pressupost municipal, enfrontaments amb el personal de l’ajuntament que han arribat al jutjat i nul·la labor com assessor de Matas ( falta de coordinació entre l’ajuntament i el govern als temes de la xarxa d’aigües pluvials de la primera línia del Port o de totes les obres que s’han fet al Port)(...) l’únic aspecte positiu del canvi de batle és que Tomeu ha promès renunciar al seu sou d’assessor de Matas (46.000 euros)"

 

 
 

 Viewing all articles
Browse latest Browse all 10345

Latest Images