Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Es docents també entren en campanya electoral

0
0

Si algú podia tenir algun dubte sobre sa politisació de ses aules des col•legis de Balears, s’enèsima vaga convocada per avui, a cinc dies de ses eleccions municipals i autonòmiques, l'haurà dissipat.

És una autèntica vergonya sa manera grollera i desaforada que tenen, alguns docents, es més radicals, d’utilisar s’educació per entrar en campanya electoral.

Abans va ser es TIL, ara és sa LOMCE. Qualsevol excusa és bona per anar en contra del PP. Els hi sap greu que el PP pugui legislar sobre qüestions educatives. Es pensen que només ells (es mateixos que han deixat s’educació en es darrers llocs de tots ets informes internacionals) en saben d’educació, que només ells poden legislar o en poden opinar.

Sa manipulació extrema d’aquesta gent repugna es sentit comú. Ara s’oposen a ses proves de nivell que sa LOMCE preveu per ets alumnes de tercer de primària. No volen que sapiguem es nivell d’aquests alumnes, no volen que es sapi que es seu model és un fracàs absolut.

Si no hi ha avaluacions, no es pot millorar res. Ells volen seguir igual, controlant tots ets ressorts educatius i, encara que tots ets indicadors diuen que tenim es pitjors resultats, seguir com si res passàs. Estan destrossant es futur des nostros fills i l’únic que els interessa és fer política amb s’educació. Una autèntica vergonya

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Latest Images