Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10334

Avui acte electoral al Port de Pollença. L'Alternativa som Tots!

0
0
Avui fem el nostre acte de campanya al Port de Pollença, a les 20:00 h serem a la sala polivalent del centre Miquel Capllonch.

Parlaran el portaveu del nostre grup municipal, en Pepe García, la número 3 de la llista, n'Antònia Cerdà i la nostra candidata na Marina Llobera.

Si ja sou simpatizants o votants d'Alternativa per Pollença veniu per escoltar-nos, sempre hi ha coses o noves a dir i donar-nos suport. La campanya electoral es fa molt llarga i s'agraeix veure que la feinada que hem fet aquests quatre anys al manco arriba a una part de la població. I us aportarà més idees per fer campanya boca-orella.

Si teniu dubtes de a quina candidatura votar diumenge 24 ara teniu l'oportunitat no només de conèixer la nostra candidatura i programa, sinó també de plantejar les preguntes i qüestiones que vulgueu. Democràcia en viu i en directe, amb respostes honestes, valents i clares.

Si no us interessa la política, tal vegada descobriu que hi ha una altra forma de fer les coses i que hi ha partits que no canvien quan arriben eleccions, que fan assemblees mensuals obertes a tothom, que no només parlen de transparència sinó que la practiquen constantment i que pensen que la mobilització social és més important que la feina institucional.

Per la nostra forma d'entendre la política en temps d'eleccions no jugam amb les mateixes cartes que altres, no us convidarem a fideua ni a sopar. Tampoc fem mailing, a l'acte podreu trobar els sobres i les paperetes d'Alternativa.

 

 Actes campanya


 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10334

Latest Images

Trending Articles