Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10472

Assoliments des de l'oposició

0
0

Com ens agrada dir hem fet tot el que hem pogut el millor que hem sabut i hem estat el partit que més mocions ha presentat aquesta legislatura, i estant a l’oposició hem aconseguit aprovar-ne un bon grapat. Però la falta de voluntat de l’equip de govern per aplicar el que decideix el ple municipal ha impedit executar-ne la majoria. Hem aconseguit coses rellevants:

·El títol de filla adoptiva a Clara Hammerl.


·Un carrer a Margarita Comas Camps.


·Pollença poble lliure de circs amb animals.


·Una zona de bany per usuaris amb animals de companyia. Per desgràcia l'actuació d'un criminal ha limitat l'activitat d'aquesta zona.


·L’obertura dels espais esportius de les escoles.


·Vam forçar a l’equip de govern a solidaritzar-se amb els treballadors i dedicar la seva paga extra a l’àrea de serveis socials.


·S’ha complert en part la nostra moció per recuperar les fonts del municipi ja que no s’ha posat la font de la Plaça Major al lloc original.


Parlant d’euros:

Si parlem del tema econòmic, hem aconseguit coses importants pel nostre municipi:


·Reduir l’impost sobre l’increment de valor de terrenys de naturalesa urbana.


·Unes partides al pressupost de l’any 2012 de 15.000 euros per l’eliminació de barreres arquitectòniques, i una de 20.000 euros per millorar les instal·lacions d’EMSER.


·Hem assegurat el retorn de 7.000 euros per la devolució del cèntim sanitari.


·Entre tota l’oposició evitàrem pagar els 150.000 euros del projecte de l’auditori de Moneo.


·Entre tota l’oposició també aturàrem el decret d’autoajudes a regidors amb dedicació exclusiva de fins a 1.200 euros anuals per despeses mèdiques i estudis i l’intent del batle de contractar a la número 6 de la seva llista com a secretària personal.

- Al darrer pressupost es va incloure la nostra proposta de posar una partida per fer un conveni amb l'IBANAT i obrir el Centre de Turisme Ornitològic de la Gola. Han posat 30.000 euros.

 

 Dissabte a les 20:00

us esperam

al centre Miquel Capllonch del Port de Pollença 

 

Si no haveu pogut escoltar l'entrevista a la nostra candidata a la batlia, na Marina Llobera i el número dos, en Pere Jose Coll a Ràdio Pollença (107.9 FM), la podeu escoltar a l'enllaç 

 

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10472

Latest Images

Trending Articles