Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

L'ALTERNATIVA SOM TOTS

0
0

Avui comença la campanya electoral oficialment, encara que fa dies que realment s'ha iniciat encara que es digui "precampanya". A Alternativa per Pollença creiem que la millor campanya és la feina feta i  durant aquests quatre anys hem fet tot el que hem pogut el millor que hem sabut, ara ja es troba en les mans dels ciutadans valorar amb el seu vot aquesta feina.

Sabem per experiència que molta de gent no segueix el que es fa o es deixa de fer a l'Ajuntament,  sigui millor o pitjor. Per això us demanam no només el vostre vot, sinó la vostra ajuda per donar a conèixer tot el que hem fet. La nostra campanya serà austera, no farem sopars ni cap tipus de regal o obsequi de campanya, per a nosaltres el boca a boca és fonamental en aquests dies.  

Com sabeu ja hem fet públic i podeu consultar el nostre pla de futura gestió a la nostra pàgina web. Igualment hem publicat ja el nostre posicionament respecte a possibles pactes post electorals. A Alternativa tenim clar que la transparència és fonamental i que s'ha de demostrar amb fets.

 

 

ACTES DE CAMPANYA

Diumenge 10 i 17 serem al mercat de Pollença

Dilluns 11 de maig entrevista a la nostra candidatura a Ràdio Pollença (107.9 FM) a les 19:00 hores, es reemetra a les 13:00 hores el dimarts 12

Dimecres 13 i 20 serem al mercat del Port de Pollença.

Dijous 14 el nostre número 2, en Pere Josep Coll, participarà a un programa a Ona Mediterrània, "es ja de sa Barraqueta"  a les 18:00 h amb altres candidatures municipals de Calvià, Pollença i Marratxí.

El mateix dijous 14 està previst un debat electoral al Club de Pollença moderat per na Neus Albis a les 20:30

Dissabte dia 16 presentació d'Alternativa i del programa a les 20h. a l'edifici Miquel Capllonch del Port de Pollença.

Dijous 21  està previst un debat electoral al local de l'AAVV del Moll a les 20:30 . Moderat per na Joana Solivellas,es podrà escoltar a Ràdio Pollença (107.9 FM)

Divendres dia 22 presentació d'Alternativa i del programa a les 20h. al Centre Cultural, a Pollença.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Latest Images