Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

CONFIRMAT: El PP juga brut impedint l'arxiu del cas SFM

0
0
Dia 3 de març el jutjat d'instrucció nº 5 va sol·licitar al gerent de SFM, JR Orta, les còpies de l'expedient de contractació de l'assistència tècnica de SFM. 

L'expedient no té cap problema i pensam que és la darrera passa abans de tancar definitivament les diligències judicials obertes arrel de la denúncia formulada pel mateix Orta, contra jo i altres companys de la Conselleria de Mobilitat, per l'adquisició dels trens elèctrics que cobreixen actualment la línia Palma-Inca.
A hores d'ara ja ha quedat molt clara la falsedat i inconsistència de la denúncia. De fet, en una situació insòlita, va ser Orta, el propi denunciant, qui va acabar declarant davant la jutgessa per intentar justificar com s'havia pogut "oblidar" d'aportar a Fiscalia l'informe jurídic que aclaria i explicava exhaustivament tota l'operació. Nosaltres ni tan sols hem declarat ni s'espera que ho facem. 

Ahir, dia 5 de maig, encara no constava als jutjats cap contestació de SFM a la sol·licitud de dia de 3 de març. 
És a dir, per complimentar una petició que es pot resoldre en 1 dia (simplement s'han de fer unes fotocòpies!!) JR Orta ja du "consumits" més de 2 mesos! I espera.
Se li deu haver "traspaperat" a Orta la petició dels jutjats com ja li va passar amb l'informe jurídic que justificava l'adquisició dels trens?
No ho crec. Ja vaig denunciar públicament dia 9 d'abril que Orta no contestava i li vaig fer saber personalment a ell, a Antonio Gómez i a JR Bauzá. Ara, 27 dies després de la denúncia, l'única explicació possible és que el PP està obstaculitzant intencionadament l'acció de la Justícia i allargant artificialment els terminis. Simplement, no volen l'arxiu de la causa abans d'eleccions.
 
Queda confirmat així que al PP no tenen cap escrúpol i són capaços de jugar molt brut. JR Orta en persona, dia 4 de juny de 2014, a les oficines de SFM, devers les 10.30, em va dir, davant testimonis, que era conscient que la denúncia que havia presentat a Fiscalia contra jo "no té cap fonament jurídic i no té recorregut". Algú capaç de fer això no ha de tenir ara cap problema en dilatar la situació, mentre la jutgessa i la fiscal li permetin. No oblidem que en aquest cas Orta rep instruccions directes del vicepresident Antonio Gómez, home fort del PP i de màxima i directa confiança de JR Bauzá.
 
Què podem fer? Poca cosa, a part de denunciar-ho públicament i d'insistir a la jutgessa perquè reiteri la petició de documentació. 
 
En qualsevol cas, per molt que el PP intenti impedir l'arxiu del cas SFM, JA HEM GUANYAT.
Ha quedat molt clar a ulls de tothom la mala fe del PP. A més, JR Orta, a qui fa pocs mesos tothom ubicava a un lloc preferent a la candidutara del PP de Palma (es va publicar a premsa), s'ha "caigut" de les llistes. Pareix evident que el descrèdit de la seva denúncia falsa li ha pogut passar "factura". El "boomerang" que va llançar amb traïdoria contra nosaltres ja ha començat a retornar contra ell mateix. I quan d'aquí poc s'arxivi la seva denúncia, també haurà d'afrontar la querella que presentarem per denúncia falsa.
Aquests comportaments quasi mafiosos no poden quedar impunes.  
 
     

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

Latest Images

Trending Articles