Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10334

Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2015

0
0

Per quart any consecutiu he tornat a aconseguir arribar a la meta de Pollença. El 2012 fent la Trail, el 2013 l'Ultra, el 2014 un altre cop la Trail i enguany fent per segona vegada l'Ultra.

Estic content que tant n'Elena com jo haguem pogut finalitzar per segona vegada aquesta dura cursa de muntanya. N'Elena amb un temps de 20:02 h i jo bastant més tard en 23:52 h. El meu objectiu era fer-ho entorn les 22 h, millorant en una hora el temps de 2013, però els problemes que hi van haver al començament, i que n'Elena explica en la seva crònica, em vam impossibilitar ja d'entrada portar el ritme que tenia entrenat.

Havent finalitzat l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2015 i aconseguint els tres punts que la ITRA dóna per aquesta prova ja tenc els 9 punts que em permetran provar sort en el sorteig per participar a l'edició 2016 de l'Ultra Trail del Mont-Blanc.

Finalment, felicitar als organitzadors i voluntaris pels esforços que fan per tirar endavant edició rere edició aquesta formidable cursa de muntanya i donar les gràcies a tots els companys amb qui he compartit entrenaments per l'amistat que m'han oferit.

N'Elena i jo a la sortida (Foto Ramon Mulet)

Amb els companys Jaume i Manolo a la sortida

Amb na Lisa i n'Emma a la sortida

Es fa dur (Foto Ramon Mulet)

Meta a la plaça Major de Pollença

Meta a la plaça Major de Pollença

Content d'arribar a Pollença

N'Elena ja feia estona que m'esperava


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10334

Latest Images

Trending Articles