Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

EL PLA DE FUTURA GESTIÓ, MÉS QUE UN PROGRAMA ELECTORAL

0
0

 

 A la nostra pàgina web ja podeu consultar i descarregar el nostre Pla de Futura Gestió Municipal. Són 60 pàgines que anirem publicant per parts a aquest mateix bloc per facilitar la seva lectura.

Des de l'estiu del 2014 venim fent feina de forma oberta i participativa en el nostre Pla de Futura Gestió que publicam ara i que és més que un programa electoral. El Pla estructura les seves 60 pàgines al voltant de 4 eixos que defineixen el poble que volem: un poble democràtic, un poble just, un poble actiu i compromès, un poble sostenible.


Ja hem fet públic el nostre Pla de Futura Gestió que és més que un programa electoral ja que estableix allò que a Alternativa per Pollença ens agradaria que fossin les polítiques de govern municipal no només en els quatre anys d'una legislatura. El mateix reflecteix els principis ideològics del nostre partit: mostra la nostra aposta per una nova forma de democràcia, per una democràcia real on el poble es governi a si mateix; aposta per una economia al servei de les persones i no del gran capital; per una societat justa i igualitària on tothom tingui dret a una vida digna; defensa una societat i un poble protectors de la seva llengua i cultura i que defensen el seu entorn i el medi ambient.

Aquest Pla està estructurat al voltant de 4 eixos que defineixen el poble que volem: un poble democràtic, un poble just, un poble actiu i compromès, un poble sostenible. Dins cada un d'aquests hi trobareu apartats temàtics, amb els seus objectius estratègics i les seves propostes concretes. Aquest Pla de Futura Gestió ha estat elaborat de forma col·laborativa i ha estat aprovat en una Assemblea Oberta. El procés d’elaboració d’aquest document ha estat llarg i complex, ja que no ens agrada improvisar a darrera hora o fer les coses superficialment. Agafant com a base el Pla de Futura Gestió del 2011 (elaborat també de forma col·laborativa) des de l’estiu del 2014 vàrem designar companys amb experiència en cada una de les àrees que hi ha al programa perquè les coordinessin. Aquests companys han estat els responsables d’engegar un procés participatiu i d’establir contactes amb diferents col·lectius i persones expertes en els temes a tractar. Un cop fet el primer esborrany també vàrem realitzar un taller participatiu on totes les persones que varen participar varen establir les necessitats, mancances i millores que s’han de fer al municipi. Aquestes propostes foren incloses també al Pla de Futura Gestió. Finalment hem de dir que també hi són presents demandes i idees que moltes persones ens han fet arribar a través de mail, facebook o contactant personalment amb qualsevol de nosaltres. D’aquesta manera podríem dir que el programa no és nostre, sinó un poc de totes les persones que hi han participat. Al llarg d'aquest mes l'anirem publicant al nostre bloc Urxella.

Aquest Pla de Futura Gestió serà el full de ruta que guiarà les nostres accions durant els propers quatre anys. Un Pla fet per molts que ha de servir per a construir un poble per a tots i construït per tots, perquè l’alternativa som tots i no hi ha millor govern que el poble.

 


 

L'1 de maig entre altres podreu escoltar a Soledad Castro Medina, Maria Gonzalez Moral i Angelina Alfaro Fernandez, cambreres de pis, delegades sindicals d'UGT als seus hotels i dones valentes.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Latest Images