Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10472

La feina d'Alternativa en xifres 1. Mocions

0
0

 Hi ha partits que  durant les eleccions prometen realitzar el que no han fet durant quatre anys, i que parlen ara de valors que tampoc els hem vist durant tota la legislatura. Si un tema ens distingueix d'altres partits és la nostra feina continuada i el nostre treball en équip.   

Com diu el nostre coordinador en Joan Cifre; sabem a quina societat vivim i som plenament conscient que la feina que hem feta no es tradueix plenament en vots, ja ens va passar a la passada legislatura. Però la satisfacció de ser el partit que més feina fa i de ser coherents amb els nostres valors no ens la lleva ningú, i serà la mateixa passi el que passi a les eleccions


Creiem que qualsevol persona que segueixi l’actualitat política del municipi sap que Alternativa som el partit que més feina ha fet durant la tota la legislatura, i els que realment hem exercit d’oposició a l’equip de govern. Però sempre pot ser que hi hagi algú que això no ho acaba de tenir molt clar. Basta un simple cop d’ull a les dades de mocions  presentades durant els darrers quatre anys per esvair qualsevol dubte.


Mocions

Quan parlam de les mocions hem de dir que n’hem presentades moltes de forma conjunta entre tots els grups de l’oposició. D’aquesta manera Alternativa, PSOE , PSM i Esquerra hem presentat al voltant d’unes 60 mocions conjuntes (moltes d’aquestes a proposta nostra), mentre que UMP només n’ha participat de 17.


Ara bé, si ens referim a les mocions presentades per un sol partit les estadístiques són molt clares i mostren que Alternativa hem presentat el doble de mocions que el segon partit que més n’ha presentades, el PSM. Aquestes són les estadístiques de mocions presentades per tots els partits de l’oposició durant la present legislatura:


Ja estam repartint un nou número d'Urxella valorant la legislatura. Si no us ha arribat el podeu veur i descarregar a l'enllaç .

https://drive.google.com/file/d/0ByyuniOKtSjTd0JkMG42N0ZKT1E/view?usp=sharingViewing all articles
Browse latest Browse all 10472

Latest Images

Trending Articles