Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Assemblea oberta d'abril

0
0

 Dijous celebrarem l' assemblea  oberta d'abril a les 20:00 al Centre Cultural de Pollença.

Com totes les nostres assemblees podeu venir i participar; tots els participants tenim veu i vot. 

Continuam avançant en el nostre full de ruta cap a les eleccions del 24 maig , sense precipitacions ni improvisacions. Aquest és la nostra manera de fer feina: sense pressa, però sense pausa; amb constància i amb decisions sòlides, consistents i preses per consens.

Fa pràcticament un any  vàrem fer pública l'elecció  de na Marina Llobera  per encapçalar la llista. Al mes de  novembre de 2014, donàrem a conèixer qui la seguirien d'aprop i tancant així els cinc primers llocs: en Pere Josep Coll, n'Antònia Cerdà, na Tonina Amer i en Joan Cifre. Fa més d'un mes ja vam fer pública tota la llista electoral ("Una llista sorgida de l'assemblea i al servei del poble"). Amb la feina constant i seriosa dels darrers onze anys hem anat consolidant una assemblea forta i amb gent que ja acumula profitosa experiència a l'Ajuntament; però a més hem sabut anar incorporant i acostant nova militància i gent jove, que asseguren la renovació més que necessària en política.

Ara ja ens trobam  en la recta final per publicar el Pla de Futura Gestió Municipal i organitzar els actes de campanya electoral. I tot sense abandonar la feina al carrer; actes de l'1 de maig i la feina institucional

 
 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Latest Images

Trending Articles