Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10495

Repensem Mallorca, de David Abril, a Can Llobera

0
0

Demà dimarts, dins el programa d'actes de Sant Jordi, el nostre company i diputat de MÉs per Mallorca, David Abril, presentarà el seu llibre "Repensem Mallorca".

Es tracta del seu meu primer llibre, una síntesi d’allò que pensa que són els problemes estructurals i també conjunturals de Mallorca, de les Illes, i una proposta de Mallorca en transició per sortir-ne junts, col·lectivament, del parany.

Abril també explica que es tracta, d’alguna manera, d'una forma de retornar tot allò que ha après en els darrers anys des de diferents espais, a l’acadèmia, els moviments, la política i les institucions, sense que hagi de caldre anar a cercar allò après en els diaris de sessions.

També i sobretot l'entén com un manual de combat, per passar de la indignació a l’acció. 

 

Crec que més enllà dels avatars polítics i dels tempus electorals —que tampoc no vull menysprear—, s’ha de posar damunt la taula la idea de la transició cap a una Mallorca diferent: cap a una Mallorca solidària, sostenible i sobirana, que capgiri l’actual tendència d’una societat de cada vegada més desigual, en risc de col·lapse, i que és tractada, per part de l’Estat, com una colònia. I per què? Perquè jo, com vosaltres, vull viure en una terra on tothom que viu i conviu amb mi ho pugui fer dignament. I ja que vivim en un autèntic paradís, que cada any visiten milions de persones, que totes i tots els habitants de Mallorca i les illes tenguin dret a ser feliços.”

Llegiu el comentari de Macià Blazquez a Albasud.

 

  

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10495

Latest Images

Trending Articles