Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10860

A JR ORTA SE LI "TRASPAPEREN" DOCUMENTS

0
0
Dia 3 de març el jutjat d'instrucció va sol·licitar al gerent de SFM, JR Orta, les còpies d'un expedient de contractació. 

Ens imaginam que és la darrera passa abans de tancar definitivament les diligències obertes arrel de la denúncia formulada pel mateix Orta, contra jo i altres companys de la Conselleria de Mobilitat, per l'adquisició dels trens elèctrics que cobreixen la línia Palma-Inca. A hores d'ara ha quedat molt clara la falsedat i inconsistència de la denúncia. De fet, en una situació insòlita, va ser Orta, el propi denunciant, qui va acabar declarant davant la jutgessa per intentar justificar com s'havia pogut "oblidar" d'aportar a fiscalia l'informe jurídic que aclaria i explicava exhaustivament tota l'operació. Noltros ni tan sols hem declarat ni s'espera que ho facem. 

Ara bé, ahir dia 8 d'abril encara no constava als jutjats cap contesta de SFM a la sol·licitud de dia de 3 de març. 
És a dir, per complimentar una petició que es pot resoldre en 1 dia (simplement s'han de fer unes fotocòpies!!) JR Orta ja du 1 mes i 5 dies! I espera. Se li deu haver "traspaperat" a Orta la petició dels jutjats com ja li va passar amb l'informe jurídic que justificava l'adquisició dels trens?

Què puc fer? Insistir als jutjats perquè ho tornin demanar, denunciar ho públicament...i poca cosa més.
Però JR Orta no té cap escrúpol. Ell mateix, en persona, dia 4 de juny de 2014, a les oficines de SFM, devers les 10.30, em va dir, davant testimonis, que era conscient que la denúncia que havia presentat a fiscalia contra jo "no té cap fonament jurídic". Algú capaç de fer això pot ara dilatar la situació encara més temps. Li convé allargar al màxim i que no hi hagi arxiu definitiu fins passades les eleccions.  

En fi. Vos seguiré informant   

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10860

Latest Images

Trending Articles