Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10493

Una llista jove per canviar el poble

0
0
Un article del nostre coordinador en Joan Cifre Cerdà

Una de les característiques de la llista de candidats que presenta Alternativa a les properes eleccions és la joventut dels seus integrants, sobretot els que anam en les posicions capdavanteres. Això que per a molts pot ser una mancança l' a hora de governar, ja que relacionen joventut amb inexperiència, per a nosaltres no suposa cap problema.

En primer lloc, perquè al contrari del que succeeix amb altres partits, els candidats que hem donat la passa d'encapçalar la llista ja fa temps que estam implicats i treballant dia a dia en el projecte d'Alternativa. Tota la feina institucional que han presentat els nostres regidors ha estat producte d'un treball en equip en el que nosaltres hem participat de forma activa. La nostra llista no ha aparegut d'un dia per l'altre amb candidats que han estat desvinculats de la política municipal.

En segon lloc, perquè contam amb l'experiència dels nostres regidors actuals, que tot i donar una passa enrera seguiran vinculats de forma activa a l'assemblea i segurament seran una ajuda molt important per als futurs regidors.

En tercer lloc, contam amb una assemblea amb gent molt vàlida i experta en els seus àmbits professionals -que a més a més és ampliable a tot el poble-, que ens han ajudat a crear el nostre Pla de Futura Gestió. Perquè com sempre deim, nosaltres no volem governar per al poble sinó amb el poble. Per tant, l'experiència del poble és també la nostra experiència.

I, finalment, perquè volem fer una política diferent i per això tenim la millor candidata possible. Na Marina ens ha demostrat el seu coratge i la seva capacitat de treball en equip, tant amb Alternativa com amb l'assemblea de docents. Ja fa més d'un any que la vàrem triar com a candidata i a més de treballar colze a colze amb els nostres regidors en el dia a dia, des del primer moment es va posar a treballar per aconseguir millorar la participació i la implicació de la ciutadania en la política. Perquè na Marina, com tots els membres d'Alternativa, té la convicció de què per canviar les coses no és suficient que la gent ens voti i una vegada en el poder ja ho arreglarem tot. Per canviar un poble cal la participació de tots i per això som conscients que el nostre èxit no depén dels resultats a curt termini, sinó de que siguem capaços d'actuar amb coherència amb els nostres valors al llarg del temps, amb un peu a l'ajuntament i l'altre al carrer.

Som una llista jove però que compte amb la saviesa del poble.

La historía es nuestra i la hacen los pueblos.

Salvador Allende.

Joan Cifre Cerdà
 

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10493

Latest Images

Trending Articles