Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

Recta final de les assemblees programàtiques i presentació de la nº2 de Junts Avançam

0
0

Aquesta setmana enfilam la recta final de les assemblees destinades a confeccionar el programa electoral de Junts Avançam amb les dues darreres taules rodones. Aquest dilluns 23 serà el torn dels Serveis Socials (a local de l'Associació de Veïns del Moll) i el divendres 27 serem a Cala Sant Vicenç (concretament a l'hostal Oriola) tractant els problemes d'aquest nucli. Com sempre les assemblees seran de 19,30 a 21h, obertes a tothom que hi vulgui participar. Vos animam a fer-ho.

Això no significa que el programa de la que serà la nostra gestió quan governem el municipi quedi ja tancat. Durant el proper abril anirem tenint trobades amb col·lectius específics i associacions per anar polint aquest programa. Del programa en penjarem un esborrany a la plana web (www.juntsavancam.cat) que aviat estarà operativa, i es podran enviar suggeriments abans de tancar el programa definitiu.

Per altra bada aquest divendres passat ens reunirem un bon grup de simpatitzants i amics del projecte Junts Avançam que omplirem el local de «La Fusteria» per compartir un sopar de companyonia i donar a conèixer un poc més el projecte. Gràcies a tots els qui donareu escalfor i força perque Junts continui amb força.


Presentació d'Iliana Capllonch com a candidata pel Port de Pollença

Una de les novetats que es va fer pública en el sopar fou la presentació d'Iliana Capllonch Cerdà com a número dos de la llista electoral, candidata de Junts Avançam pel Port de Pollença, complint l'acord de coalició.

Iliana Capllonch Cerdà va néixer al Port de Pollença, l’any 1972. Es va diplomar (1996) en Turisme per la Universitat de les Illes Balears. També té estudis en ciències econòmiques.

Precisament gran part de la seva activitat laboral s’ha centrada en el món del turisme, va treballar durant 17 anys a l'Hotel Eolo del Port de Pollença i després d'administrativa al Consell de Mallorca i al Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears.

De totes maneres Ilinana Capllonch ha dedicat una part de la seva vida a treballar en associacions de caire sociosanitari Així es fundadora i va ser presidenta de l’Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares (ABAIMAR), portaveu de la Federació espanyola de Malalties Rares (FEDER) a Balears. Ha organitzat nombroses campanyes de sensibilització, ponent a Congressos i Jornades “Malalties Cròniques Socialment Invisibles”, entre molts d’altres.

Coautora del llibre “Podemos Tener Esperanza” de l’editorial LoQueNoExiste, desembre de 2011, juntament amb Javier Barba i Lucia Lacruz


Junts avançam fa una aposta decidida per al Moll

La coalició Junts Avançam té una voluntat clara i decidida per fer una aposta per al Moll. La nostra candidata i la coalició va plantejar tres eixos bàsics de la nostra actuació al Port de Pollença:

1.- La descentralització de l'administració local, que se concretarà en potenciar algunes àrees i serveis municipals al Port de Pollença, amb l’objectiu d’acostar l’administració als ciutadans i facilitar la relació dels residents al Moll amb l’administració.

2.- La celebració d’alguns esdeveniments de caire musical o artístic de primer ordre al Port de Pollença, amb l’objectiu de potenciar la cultura, la gastronomia i esdevenir un referent per potenciar la desestacionalització turística

3.- Una aposta per millorar de forma notable el manteniment i la conservació de la via pública, dels equipaments municipals, i dels espais públics i àrees naturals, d'aquest nucli de població.

 

 

 

 
 
 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

Latest Images