Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Una web propagandística

Previous Cal fer rem
0
0

 

 La pàgina web és la culminació de tota una sèrie de despropòsits que culminen en una pàgina més propagandística que informativa i pràctica. Una autèntica malversació de fons públics per part de l'equip de govern de PP i PI.


A la fi aquests dies s'ha posat en funcionament la nova pàgina web de l'Ajuntament, un dels objectiu que va servir per justificar la dedicació exclusiva del regidor de noves tecnologies, en David Alonso (PP), al mes de febrer del 2012.

Al desembre de 2013 l'equip de govern va fer un negociat sense publicitat totalment dirigit i irregular per contractar una persona que a més de fer la pàgina web ha exercit de cap de premsa. Es va prioritzar contractar una periodista en comptes d'un informàtic quan teòricament la seva feina principal era la realització de la nova pàgina web de l'Ajuntament. Des d'aquella contractació es van  multiplicar les notes de premsa propagandístiques, però la nova pàgina web que hauria d'haver estat finalitzada el 31 d'octubre no ha estat finalitzada fins ara. També hem de denunciar que a pesar de finalitzar el seu contracte sense haver realitzat la pàgina web, la persona contractada continua facturant feines de cap de premsa per l'Ajuntament de forma irregular i amb l'informe contrari d'intervenció i secretaria.

I ara a la fi tenim la nova pàgina web de l'Ajuntament una pàgina al servei de l'equip de govern del PP i PI, als que els sembla més interessant posar  les seves fotografies a la primera plana  que per exemple l'ordre del dia o actes dels plens municipals, juntes, comissions informatives...Una pàgina web on només pengen les notícies propagandístiques fetes per la mateixa cap de premsa, i cap   noticia o enllaç a les que surten als diaris, el que es pot considerar censura pura i dura. Una pàgina web que a més a més tècnicament és molt millorable; no és ni àgil, ni fàcil d'usar i a dia d'avui hi ha enllaços que no funciones...

En definitiva estam davant d'una clara malversació de fons públics; personal i mitjans pagats per tots els ciutadans de Pollença són utilitzats al servei de la propaganda del Partit Popular i Proposta per les Illes.

 


Anteriors articles relacionats amb el tema:

Fer propaganda no és informar

Partidisme i malversació

Una dedicació exclussiva per contractar


 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Latest Images

Trending Articles