Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

Conferència Patrimoni Marítim a Sóller

0
0

El passat 21 de febrer vaig assistir a una conferència sobre el Comerç Marítim a Sóller pronunciada per l'amic Michel Waller. 

No em vaig assabentar gaire del contingut de la conferència, ja que es va produir en francès, idioma que no domin en absolut. Però en tot cas la meva intenció era conèixer al Michel i contemplar l'esposició que acompanyava l'event. Aquest fou organitzat per l'Associació França a la Vall de Sóller (http://afvsoller.blogspot.com.es/) en col·laboració amb el Centre Capvespre, de Sóller (https://www.facebook.com/projectecapvespre), que va oferir les seves instal·lacions tant per a la xerrada com per a la magnífica exposició de pintures de temàtica marinera, on s'hi podien contemplar escenes protagonitzades per vaixells històrics en escenaris de la costa nord de Mallorca. Una d'aquestes estampes la protagonitza el nostre estimat pailebot Miquel Caldentey, al que es pot apreciar sortint del Port de Sóller amb tot el seu velàmen estès. Una imatge espectacular que en Michel ha tengut l'amabilitat d'enviar-me i que jo tenc el plaer de compartir amb tots vosaltres:

 

Un altre preciós document que ens permet gaudir del pailebot fins que d'aquí a no massa temps, esper, el poguem tornar a veure navegant per aigües mediterrànies. Esper que vos agradi! 

 

Imatge de la sala del Centre Capvespre durant la conferència de Michel Waller (foto: Centre Capvespre)


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10341

Latest Images

Trending Articles