Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10481

Hi ha altres formes de fer política. Dissabte FEIM POBLE!

0
0

Hi ha que encara no tenen candidat, nosaltres ja feim feina en millorar el nostre pla de gestió municipal. Feim política, no som polítics professionals, ni vivim de la política però ens agrada fer les coses seriosament, sense improvisacions electoralistes, de forma oberta, participativa i transparent. Hi ha altres formes de fer política però us haveu d'implicar.

 

No volem només els vostres vots volem que us organitzeu, que participeu i que faceu propostes en torn a Pollença  i formar part del canvi necessari que cal impulsar a les eleccions de mai. Els vells partits jeràrquics s'enfonsen però l'alternativa no es pot construir des de ca nostra, a la barra del bar, davant la tele... Pollença és el nostre entorn proper i ningú millor que nosaltres, els ciutadans, podem saber que falla i que s'ha de canviar i per això hem de possar mans.

Així que us esperam a tots dissabte 21 de febrer a les 18,00h al Centre Cultural de Pollença per fer, de manera participada, un diagnòstic col·lectiu de l'estat del municipi, per cercar propostes i per debatre quines línies prioritàries hauria de tenir un govern d'esquerra rupturista.

Reserva el dia! No hi pots faltar!

 

 

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10481

Latest Images

Trending Articles