Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Segueix el despropòsit de PP&PI a la pescateria

0
0

Continua el despropòsit de l'actuació de l'equip de govern del PP i PI pel que fa a l’antiga  Pescateria de Pollença. L'informe presentat pel Jurat és incomplet i clarament millorable i se segueix sense tenir en compte la participació ciutadana aprovada al ple.

 Al mes de novembre l'equip de govern del PP i Pi van fer un pseudo-procés de participació ciutadana (exposant els projectes i posant unes urnes) incomplint l’acord del ple de l’Ajuntament de maig 2014 que incloïa la realització de tallers participatius i el tenir una informació detallada sobre l’espai, el decidir per consens el seu ús entre els agents implicats,etc... Ara s'ha confirmat que aquell procés va ser pur teatre per dona l'aparença de participació ciutadana per part de dos partits que no creen en la mateixa. Fa uns dies es va reunir la taula de contractació per obrir els sobres de les propostes econòmiques del concurs d'idees pel projecte de la pescateria (veure acta) i s'ens va presentar l'informe del jurat, presidit per l'arquitecte en Rafel Balaguer,que s'havia realitzat al mes de setembre o sigui abans que el pseudo-procés de participació. A la taula de contractació no es va presentar cap resultat ni valoració de l'opinió expressada pels ciutadans al mes de novembre

Igualment ens sembla un despropòsit que l'informe del Jurat, que és un 80% de la valoració del concurs, és limiti a un full amb les puntuacions dels projectes sense donar cap explicació de com han arribat a donar les puntuacions que apareixen a l'informe. A més a més el Jurat indica que un 40% de les propostes (4 de les nou propostes presentades) s'han excedit en els 6 metres de profunditat edificable a les Illetes (Pla Especial Centre Històric) però que prèvia consulta jurídica a Secretaria també s'han valorat, i que si guanyés alguna d'aquestes propostes s'hauria d'adaptar a la profunditat edificable de 6 metres.

Per tot l'anterior a la mesa de contractació vam demanar informació complementària sobre el presentat pel jurat; caldria un informe explicant com el jurat ha arribat a les puntuacions finals dels projectes i un informe confirmant que no s'han d'excloure de la valoració les propostes que incompleixen el Pla Especial Centre Històric. De totes formes consideramot el procés en torn a la pescateria ha estat un despropòsit i a Alternativa per Pollença (A) consideram que cal iniciar el concurs d'idees des del principi partint del procés de participació ciutadana que va aprovar el ple de l'Ajuntament .

Els dos  projectes més valorats pel Jurat amb estat Macellum (4,70 punts i Conclós (4,54 punts) (al nostre perfil de facebook teniu més fotografies dels projectes)

MACELLUM

 

CONCLÓS

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Latest Images

Trending Articles