Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Tens propostes per a Pollença?

0
0

Quantes vegades ens hem queixat perquè les coses no es fan com nosaltres voldríem o com creim que seria millor? Sentim amb molta freqüència frases com «tot està fatal», «és que no sé on arribarem...», «s'hauria de fer qualque cosa»...?

El perill que correm, però, és que aquestes queixes a més d'incomptables, també siguin inútils. I ho són si es queden a l'àmbit d'allò privat. Mentre únicament ens queixem a ca nostra, a la barra del bar, davant la tele, tot continuarà exactament igual. Ens hem de queixar (clar que sí) però també ens hem d'organitzar.

Organitzar-se no vol dir exclusivament militar en un partit polític. Hi ha altres formes d'organitzacions que poden ser fins i tot més eficaces si es pretén canviar alguna cosa: plataformes, associacions, assemblees... Però en qualsevol cas, vol dir participar.

Des d'Alternativa per Pollença sempre hem cridat a la participació de tots aquells que se senten còmodes amb un posicionament rupturista i d'esquerra, però sabem que la militància activa no és fàcil, i sempre n'hi ha que no es volen o poden comprometre pel motiu que sigui: per no tenir temps, per la feina o la situació familiar, pels dubtes, alguns (malauradament) per por a mostrar-se públicament d'esquerra...

Però, així i tot, també ha de ser i pot ser possible una participació més esporàdica: assistir a alguna assemblea, a alguna xerrada o acte reivindicatiu. O l'ocasió com la de dissabte dia 21 de febrer: el taller participatiu FEIM POBLE.

Des d'Alternativa hem volgut organitzar aquesta activitat per poder canalitzar les propostes que sorgeixen des de la base i fer-ho en un format diferent al de l'assemblea oberta per animar a participar a aquella gent que no ho fa habitualment, pel motiu que sigui, però que té molt a dir i que té ganes d'incidir en la política i en la transformació d'aquest vell món en runes.

Així que us esperam a tots dissabte 21 de febrer a les 18,00h al Centre Cultural de Pollença per fer, de manera participada, un diagnòstic col·lectiu de l'estat del municipi, per cercar propostes i per debatre quines línies prioritàries hauria de tenir un govern d'esquerra rupturista.

Reserva el dia! No hi pots faltar!

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10339

Latest Images