Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10525

Transitant, llibres i línies de fuga

0
0
Està clar que si volem crear un món nou, no podem esperar a que el vell món caigui per sí sol per després construir-ne un de millor. El que s’ha de fer és anar creant espais que a l’hora que ens serveixen per anar desmuntant aquest vell món capitalista, ens permetin experimentar noves formes de vida, de consum i de relacionar-nos entre nosaltres. Per això són tan importants les cases ocupades, els centres socials autogestionats, els ateneus, els grups de consum, les cooperatives...
A Palma ara fa dos anys que es posà en marxa el centre cultural i llibreria associativa Transitant, llibres i línies de fuga. Transitant és un espai lliure situat al carrer Socors de Ciutat on en aquests dos anys s’hi han anat fent activitats de tots tipus, des de presentacions de llibres, documentals, xerrades, taules rodones, festes, concerts, debats, tallers... Un espai on s’hi poden trobar, a més d’una petita cafeteria amb cafè de Chiapas o cervesa artesana, un munt de llibres (nous i de segona mà) que no es troben a les llibreries convencionals. Llibres que ens ajuden a reflexionar i a conèixer altres realitats i temàtiques, des de feminismes, teoria crítica, filosofia, política, repressió, territori... i un llarg etcètera de literatura crítica amb el sistema.
Transitant és un projecte autogestionat que no seria possible si no fos pel suport dels socis. I per això han engegat una campanya per fer-ne de nous. I com que una imatge val més que mil paraules, aquí teniu:

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10525

Latest Images

Trending Articles