Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10485

En Nel Martí s’ha posat nerviós

0
0

Es diputat pessemero Nel Martí s’ha posat molt nerviós. Acostumat a fer es pallasso al Parlament, avui amb una camiseta groga, demà amb una de verda; avui amb una pancarta i demà amb una quatribarrada; i acostumat a que li riguin ses gràcies, no pot suportar sa més mínima critica.

És difícil justificar que ell, tan enemic de sa malèfica banca, fos membre des Consell de control de Sa Nostra des de dia 12 d’abril de 2007, quan jo no era membre des Consell insular de Menorca i per tant no vaig poder votar a favor des seu nomenament, tal i com ell assegura; fins dia 10 de març de 2011.

Que han de pensar es seus votants quan veuen que ell, es seu pur i cast candidat, ha utilitzat ses portes giratòries, de forma que quan no ha estat en política activa, l’han col•locat a una caixa d’estalvis?

Tampoc és cap falsedat que es seu espòs va ser director de moda del IDI, un lloc de feina ben remunerat, creat adhoc per col•locar-lo i cobrar així una bona paga. Sa prova és que ja no existeix aquest càrrec. I no és una crítica a sa seva família, és una crítica a un càrrec públic que va cobrar un bon sou públic i que per tant està subjecte a sa crítica, com sa resta de càrrecs polítics. Faltaria més. I el puc criticar perquè va ostentar un càrrec públic sense coneixements en sa matèria, ni sense cap qualificació.

Ara bé, qualificar sa meva crítica de homofòbia, açò sí que és de psicoanàlisi. És molt típic de determinats homosexuals, pensar que quan se’ls critica es fa pes fet de ser homosexuals. En es meu cas, sa meva crítica és una crítica política i l’únic que pretenc és posar en evidència s’incoherència, en aquest cas, den Nel Martí, que predica una cosa i en fa una altra. En aquest cas, sa meva critica no és perquè sigui homosexual (no ho faria mai), sinó per nepotisme i per utilitzar ses portes giratòries tan criticades pel PSM.

Lo que sí és cert és que esper que m’arribi una demanda den Nel Martí. Ja vam celebrar, sense acord, un acte conciliació, per un comentari que va ser publicat en es meu bloc, i estic a l’espera de sa demanda. En tot cas, dubt molt que tengui cap resultat, com totes ses demandes que des de s’esquerra més radical m’han posat.

Per últim, i si se me permet, recoman a nen Nel Martí, que se calmi; que no es posi nerviós i que s’acostumi a rebre crítiques, que aprengui a encaixar-les i, en tot cas, si creu que ha d’anar a Tribunals, que hi vagi. Estaré encantat de defensar-me des seus atacs.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10485

Latest Images

Trending Articles