Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10604

La mala gestió de PP i PI ens costa 18.462,50 euros

0
0

Avui resumim l'acta de la Junta de Govern del 16 de setembre. Com sabeu PP&PI  van contractar una persona per millorar la pàgina web i la comunicació de l'Ajuntament, però sembla que els regidors de l'equip de govern confonen propaganda amb informació i es preocupen més de publicar fotografies seves que d'informar als ciutadans. També és lamentable que els partits que hi ha a la Junta de Govern; PP, PI i UMP no publiquen absolutament res de les Juntes de govern, on entre altres coses els ciutadans poden trobar una relació de factures per comprovar com es gasten els seus doblers. A Alternativa donam informació mentre tots pagam la propaganda de PP&PI.

A la nostra pàgina web trobareu les actes de les Juntes.

A l'enllaç podeu consultar la Junta de govern del 16 de setembre de 2014

El retard en l'adjudicació de l'explotació de diferents instal·lacions i serveis de les platges del municipi ha suposat perdre 18.462,50 euros. Una vegada més, la mala gestió del PP & PI té un cost per tots els ciutadans

La Junta de Govern ( formada per PP-PI i UMP) va aprovar la reducció del cànon i devolució de l’import ingressat indegudament per l’explotació de diferents instal·lacions i serveis de temporada del litoral per a l’any 2014. Les adjudicacions teòricament eren per tota la temporada (els mesos de maig a octubre) però l’adjudicació i explotació es va realitzar amb posterioritat a juny per culpa de la mala gestió municipal, per activa o per passiva, ja que si l'Ajuntament considera que la culpa d'aquest retard és de Demarcació de Costes, el que han de fer és demanar a la mateixa els més de divuit mil euros que ens ha costat aquest retard.

Van tornar 5.625 euros dels mesos de maig i juny per no haver estat possible l’explotació del LOT M QUIOSC A LA PLATJA DE TAMARELLS.

A favor del explotador dels serveis de temporada del LOT N PARC AQUÀTIC, per import de 6.275 euros.

A l'explotador dels serveis de temporada del LOT P FLYSURF LA GOLA per import

de 925 euros.

A l'explotador del LOT Q CENTRE DE MASSATGES per import de 387,50 euros.

A l'explotador del LOT S ESCOLA DE VELA DE CAN CULLERASSAper import

de 1250 euros.

A l'explotador del LOT O AMARRAMENTS A LA GOLA per import de 4.000 euros.

A més més van aprovar el contracte de patrocini publicitari per import de 2.400 euros amb l’entitat d’espeleologia GRUP NORD DE MALLORCA

Vist que el Grup Nord de Mallorca farà el 50è aniversari i ha participat en diferents programes de televisió fent troballes importants en el mon de l’espeleologia, convertint-se en una de les entitats més reconegudes en el seu àmbit dins i forma de Mallorca arribant a col·laborar amb programes com “Al filo de lo imposible” o “ Desafio extremo”.I ha duit a terme durant tots aquests anys l’exploració, topografia i estudi de més de 600 cavitats només al Terme Municipal de Pollença.

Van aprovar la concessió de subvenció nominativa a l’Associació Paraula Centre de Serveis Lingüístics de les Illes Balears per import de 18.000 euros.

Van aprovar l’expedient de contractació administrativa de serveis d’activitats esportives aquàtiques i socorrisme a les piscines coberta i descoberta de l’Ajuntament de Pollença i de la convocatòria de licitació

Es va donar compte de la resolució de Batlia relativa a l’aprovació del conveni de col·laboració entre la Conselleria de Família i Serveis Socials del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Pollença per al desenvolupament d’accions formatives dins el marc del programa ALTER d’intervenció socioeducativa per a joves en risc d’exclusió social i escolar pel curs 2014-15.

  TV URXELLA

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10604

Latest Images

Trending Articles