Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10542

Pablo Iglesias, el Messies espanyol.

0
0

  

                        En Pablo Iglesias,  el Messiesespanyol.

 

 

 

      En Pablo Iglesias es manifesta com a Messies que ha de salvar la gent d'Espanya. Dona per suposat que els catalans formen part de la gent d'Espanya. Va declarar que Espanya és un país de països (Vos sona?). Al començ del míting a Barcelona (estadi de la Vall d'Hebron, 21.12.2014), va dir que ell se sentia allà com a Vallecas, barri de Madrid on resideix. Com no havia de sentir-s'hi si  els crits dels assistents, i els visques, i les polseres amb bandera espanyola,   i els comunicats, i els càntics, tots eren en espanyol. 

   N'Iglesias es manifesta com a Messies, però un Messies patriota, un Messies de la pàtria espanyola.

   En Pablo Iglesias és un  entabanador, característica pròpia de tots els Messies, com és sabut.

    Al míting de Podemos a l'estadi de la Vall d'Hebron, 21.12.2014, En Pablo Iglesias va fer un discurs entabanador, entabanador en extrem, jo crec. I la parafernàlia que l'envoltava estava disposada per entabanar.

      N'Iglesias va saludar dient Bon dia, Catalunya. I en tancar el míting va sonar l'Estaca del Lluís Llach; així mateix, la cara catalana, Na Gemma Ubasart, va fer la seva arenga en català; però, llevat d'això, semblava com si el míting es fes a Vallecas.

 

     N'Iglesias diu que no està contra "el dret a decidir" dels catalans, però el seu projecte nacional (la pàtria, que diu ell) pretén la integració de Catalunya.

 

    N'Iglesias va dir que respectava el dret a decidir dels catalans, però això implica que primer s'ha d'iniciar  un procés constituent.  Va fer: Vull que Catalunyas'independitzi? No,però sé quelacastaespanyola hainsultatalscatalans.  N'Iglesias fa com si la qüestió a  resoldre fos no ofendre els catalans, ésser respectuosos amb la llengua i la cultura catalana. Vaja! Tot és  qüestió de bons modals.

   Com era d'esperar, N'Iglesias va explicar la seva idea sobre ''el dret a decidir'' dient: Dret a decidir: és clar.Però aixòimplicadreta decidirsobre toteslescoses. Per exemple,que la lleino permetiperseguirla gent quenopot pagaruna hipoteca. Quepersegueixialsevasors. Iperaixò calobrirun procésconstituentque obriportesifinestres, queobrielscadenats. Espanya ésun paísde països.Alguns volenfer políticaaixecantmurs, nosaltrespreferimtendirponts. I afegia: Sabeuel que significala sobirania? Voldir queelsrepresentants delpoble norepresentenalsfonsd'inversió, querepresentenal poble.

 

    N'Iglesias diu que sí a ''dret a decidir'' (Un sí formal), però en cap cas reconeix el dret de Catalunya a l'autodeterminació. Segons es desprèn del text, el dret a decidir dels catalans sobre la independència va unit al dret a decidir sobre totes les coses i que això implica un procés constituent, és a dir, una nova Constitució. El Messies espanyol proclama el dret del poble (espanyol) a una nova Constitució espanyola.

    Fent la traducció que es desprèn de la proclama:  Els catalans tindran dret a decidir una vegada que l'hagi aconseguit el dret a decidir el poble espanyol, el conjunt del poble espanyol (conjunt,  del qual els catalans en formen part).

   El Messies espanyol  es declara per sobre dels partits d'esquerra; afirma que Podemos és el poble, la gent, la majoria social.  Així, digué:El poderno tema l'esquerra, el poder temal poble,té por de lagent.Aquestjocque divideixel taulerpolíticnomésserveix perquèguanyi labanca, perquèguanyinelsmateixos, peròhi ha unamajoria socialque sommoltsmés que elsde dalt, i an aqueststenenpor.O sigui, segons el Messies, Podemos representa la majoria social espanyola.

 

    El Messies salvador deixa fora del temple a CIU (contaminada per un Pujol corrupte que tenia un compte a Andorra).

   En Pablo Iglesias evita curosament fer cap referència a la demanda d'independència de les amples masses catalanes. I, alhora, fa com si ignorés que N'Artur Mas (com a President de la Generalitat) fos el promotor de la consulta del 9N. Fa com si ignorés els 2.350.000 catalans que van anar a votar, malgrat les dificultats i les amenaces del govern espanyol.

    Alguns volenfer políticaaixecantmurs, nosaltrespreferimtendirponts, exclamà N'Iglesias. L'independentisme català quedava resumit en un simple  qualcuns  volen aixecar murs. En contraposició a l'estretor de mires d'aquests qualcuns, el Messies  exhibeix el seu tarannà obert i prometador.

 

 N'Iglesias compara Mas amb N'Aguirre, la expresidenta de la Comunitat de Madrid,  i diu que el seu temps s'ha acabat.

 

 

 

     Mentre la CUP enviava una carta de salutació amistosa al dirigent de Podemos, el Messies clavava un cop baix a En David Fernàndez dient que ell mai faria una abraçada amb En Mas, cosa que sí va fer En Fernàndez el 9N.

 

  

 

 

 


Vull que Catalunyas'independitzi? No,però sé quelacastaespanyola hainsultatalscatalans, deia el líder de Podemos, com si el malestar dels catalans fos a causa de les males maneres dels de la casta espanyola.

 

      "Anem a parlardeCatalunya.parlarde Catalunya ésparlardeque LaCaixa harepartit3,4 milionsapolítics. és parlarderetallades sanitàriesrècord, va dir el líder; segons això, no és  cas que els governs espanyols espoliïn els catalans, sinó que els responsables de l'espoli serien La Caixa i el govern de la Generalitat, vaja! O sigui, el líder de Vallecas no veu les retallades imposades pel govern central;  o sigui, N'Iglesias, al igual que la resta de líders espanyols, s'estalvia denunciar l'esbiaixat sistema impositor espanyol, sistema que ofega l'economia del Principat de Catalunya, la de València i la de les Balears.

 

   (Aclariment:  El Poder espanyol, a tot temps,  amb esperit suïcida, mira d'entrebancar el desplegament econòmic de Catalunya. És a dir, espolia i desbarata intencionadament).

 

   Segons el Messies, els mals de Catalunya provenen dels governs de CIU. Els de CIU (al igual que En Jordi Pujol) tenen per pàtria els diners, són uns falsos patriotes que enganyen el poble català. Sembla que aquest flautista d'Hamelín, amb la melodia de Podemos, fa comptes d'atreure darrere d'ell els catalans ara enganyats pels falsos patriotes. 

 

    El líder de Podemos va acabar el discurs comparant el govern de la comunitat de Madrid amb el de la Generalitat de Catalunya. Així, digué:  (El de Catalunya)  Em recordamolt alMadridd'EsperanzaAguirre. Des d'aquíun missatgeals dos. Repetiuamb mi: 'El vostretempss'haacabat'.

 

     Em de suposar que N'Iglesias és un Messies un poc sord i quasi cec. N'Iglesias no se'n adona que els madrilenys tenen a l'abast tot d'autopistes gratuïtes per anar als diversos punts de l'Estat, i que els principatins, en canvi, allò que tenen són autopistes de peatge. Tampoc se'n adona, el líder, que els catalans fa més trenta anys que són a l'espera de la construcció de la línia fèrria del Corredor Mediterrani per a  sortir  de l'ofec per la manca de transports moderns.

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10542

Latest Images