Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10481

Capitol i zones verdes: Consens unidireccional no és consens.

0
0

En el Ple varem demanar que es suspenguessin temporalment les compres del Capitol i zones verdes, però ahir mateix l'equip de govern va fer efectives les compres.

Des de l'aprovació inicial de la modificació de crèdit han surgit dubtes sobre la viabilitat econòmica i tècnica d'aquestes adquisicions

El passat 4 de desembre es va aprovar inicialment la modificació de crèdit al pressupost municipal per poder adquirir dues zones verdes i l'antic cinema Capitol. Llavors la justificació de les presses fou el nou impost de transmissions que entrarà en vigor el primer de gener.

Aquest dilluns s'ha fet un ple extraordinari per fer l'aprovació definitiva de la modificació de crèdit. Aquesta vegada el PSM no ens hem sumat al consens del passat dia 4. El motiu és que en aquestes setmanes han surgit elements que fan dubtar de la viabilitat econòmica i tècnica d'aquestes compres. La possible indemnització per la sentència del TSJIB sobre «Villa Cortina», la manca d'un major debat públic sobre les compres, i les dificultats per a l'habilitació d'una sala multifuncional a l'antic Capitol que ens han arribat en aquest temps, ens fan pensar el millor seria esperar a que fos el proper ajuntament, surgit de les eleccions del mes de maig, el que valorés aquestes compres, sense que sigui el nou impost un motiu suficient per justificar les presses. Per aquest motiu el nostre grup no hi ha votat a favor i s'ha abstés en la votació. No estam radicalment en contra de les compres, però sí creiem que comprometran el proper consistori i en els propers mesos es podria avaluar millor l'abast de la indemnització.

Lamentam que el consens, amb l'actual equip de govern, sigui només unidireccional, quan s'està d'acord amb les seves actuacions, però que desaparegui quan reclamam maneres diferents de fer les coses.

 

 Fotografia de l'Ara Balears

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10481

Latest Images

Trending Articles