Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Grècia, un problema pels europeus

0
0

Sa situació política que ara mateix viu Grècia és molt greu i pot esdevenir es principi d’un enderrossall a Europa d’imprevisibles conseqüències. Passi lo que passi a ses eleccions anticipades de 25 de gener, s’inestabilitat política a Grècia està assegurada, precisament a un moment on més falta fa tenir estabilitat.

Per altra banda, davant sa possibilitat que es partit d’extrema esquerra Syriza pugui guanyar aquestes eleccions, de moment, es FMI ja ha congelat ses ajudes previstes, ses borses han baixat i ets inversors internacionals ja estan amb s’orella dreta. Qui voldrà finançar Grècia si no els hi pensen pagar es deute? Qui voldrà finançar Grècia si volen seguir gastant i gastant sense aturall? Ses propostes neocomunistes, enfora de resoldre es problemes des grecs, encara els enfonsaran més.

Un panorama del que Espanya no n’està exempt. Es paral•lelisme que es pot fer entre sa situació grega i s’espanyola és més que evident. Carregar-se es sistema actual, amb tots ets seus defectes, per implantar un model neocomunista i populista, pot tenir conseqüències devastadores i irreversibles a tota Europa.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Latest Images

Trending Articles