Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 13221

Anàlisi de la situació de les Instal·lacions esportives de Pollença.

$
0
0

 

Com ja defensàvem a les passades eleccions, pensam que a Pollença contam amb unes bones instal·lacions esportives però que hi ha un dèficit de personal per cobrir el manteniment i per realitzar les activitats de recepció i atenció al públic. Cal tenir en compte que el Poliesportiu de Pollença és molt gran i que al Port de Pollença les instal·lacions esportives estan molt disperses ( tenim al camp de futbol a la base i per altre banda el poliesportiu i la piscina coberta al carrer Vicenç Buades). Això dificulta la coordinació de les activitats esportives. Ja hem denunciat en diferents ocasions la política d'improvisacions que s'ha fet des de sempre en el tema d'instal·lacions esportives i que lamentablement ha continuat el govern PP-PI.

Aquestes son les instal·lacions esportives que tenim al municipi:

Poliesportiu de Pollença:

  1. Camp de futbol

  2. Piscina descoberta

  3. Pavelló Municipal ( pistes de bàsquet, sala multifuncional, sala musculació, oficines)

  4. 4 pistes exteriors bàsquet 1 de minibàsquet.

  5. Pista atletisme

  6. Rocodrom

  7. 2 pistes tenis

  8. Camp de futbol sala exterior cobert

Instal·lacions Port de Pollença.

  1. Piscina coberta

  2. 4 pistes de pàdel

  3. 3 pistes de tenis

  4. Camp de futbol

  5. Sala polivalent

  6. 1 pista esquaix.

Per cobrir totes aquestes instal·lacions l'àrea d'esports conte amb un tècnic esportiu, 4 persones d'oficina que es reparteixen entre el Port i Pollença.

Per el tema de manteniment hi ha 6 treballadors de l'ajuntament i per els diumenges es contracta a un guarda jurat de 10 del matí a a les 20h.

Les activitats que oferta directament l'Àrea d'Esports com són les Estades Esportives, classes de manteniment, Pilates , activitats aquàtiques a la piscina és donen a concurs i actualment les gestiona l'empresa Fona Esport.

És evident que aquest personal no és suficient. S'ha d'augmentar tant el personal d'oficina i recepció com el personal de manteniment. El tema s'agreuja quan hi ha baixes laborals ja que no es cobreixen o es fa tard.

Per altre banda s'hauria de separar el que és la feina purament de gestió esportiva com és l'organització de les activitats i els espais esportius del que son temes de manteniment dels quals no s'hauria d'encarregar directament el Tècnic Esportiu.

A més a més pensam que la plaça de Tècnic Esportiu hauria de sortir a concurs amb dedicació exclusiva.

Un altre problema que cal tenir en compte és el dels pavellons dels Instituts que depenen de l'IBISEC i que com s'ha demostrat en el cas del Pavelló Clara Hamerl no tenen cap tipus de manteniment. Ara mateix el principal problema és el de les goteres però a més a més manca aigua calenta, els banys estan en un estat lamentable. En el cas del Pavelló de l'IES Guillem Cifre les conseqüències de la manca de manteniment encara no son visibles, però tot es qüestió de temps. Tot i que no són instal·lacions dependents directament de l'Ajuntament són tan nostres com les altres, per això consideram que s'haurien d'integrar en el pla de manteniment de les instal·lacions municipals a canvi de la sessió dels espais en horari no lectiu. Així les aprofitaríem al màxim i evitaríem el seu deteriorament.


 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 13221

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>