Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10542

La submissió de l'Ajuntament ens surt cara

0
0
Continuam publicant informació sobre la dació de comptes que es va presentar al ple de novembre de factures i pagaments per un valor de 251.430,22 euros amb diferents irregularitats posades de manifest per part de les objeccions dels informes de l'interventor i secretària.

 

Al ple es van presentar tota una sèrie de factures de reformes, millores, adaptacions i substitució d'elements que haurien de ser a càrrec de la Conselleria d'Educació i que ha pagat l'Ajuntament:

- Veure; PP&PI mantenen i cometen nombroses irregularitats

 

- Obres al Joan Mas de la demolició d'estructura d'extractor; 3.886,34 euros.

- Panells tancament CP Port; 5.133,35 €.

- Reparació ascensor CP Miquel Capllonch;6.222,45 €.

- Siquia CP Joan Mas clavegueram; 5. 941,71 euros

- Reparar escala entrada Joan Mas; 18.999,40 euros.

 

- Reparació de les malles de tancament del  Joan Mas; dues factures de la mateixa empresa i dins el mateix període;  5.373,25 €  i 5.183,34 euros. A Aquest cas PP&PI, una vegada més, han incomplit la llei de contractació pública ja que s’haurien d’haver demanat 3 ofertes:

 

Evidentment aquestes reparacions eren necessàries, igual que és necessari arreglar les goteres del pavelló de l'IES Clara Hammerl on no ha hagut la mateixa voluntat política (veure Goteres al pavelló de l'IES Clara Hammerl) i fa quasi dos mesos que els estudiants jugadors del Bàsquet Eu Moll esperen les obres. És vergonyós que la mateixa Consellera que com hem vist fa uns dies no té problemes per crear una plaça d'assessor amb el seu corresponent sou per una persona, sense cap experiència en educació, per ser candidat del Partit Popular no es faci càrrec d'obres bàsiques als centres escolars no només de Pollença sinó de totes les Balears.

Quan vam demanar pel tema el regidor d'hisenda va dir que després enviaven les factures a la Conselleria i a esperar... Consideram que això evidentment no és suficient i el que necessitam és un Ajuntament que defensi realment als ciutadans i que no es dediqui només a fer-se fotografies amb els Consellers quan venen sinó que els reclamés els que ens pertoca (recordam altres casos similars com el centre de turisme ornitològic de la Gola o les obres de Can Llobera).  L'Ajuntament ha d'utilitzar totes les vies administratives per recuperar aquests 50.739, 84 euros que ens corresponen i en cas de resposta negativa reclamar aquesta quantitat per via judicial.

https://ferranaguilo.wordpress.com/

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10542

Latest Images