Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
People Here Also Viewed:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

Sentència Villa Cortina

0
0

La sentència que anul·la la llicència de “Villa Cortina” confirma tot el que vam denunciar en solitari des d'Alternativa per Pollença respecte a aquesta construcció des de que es va concedir la llicència:

 Cortina a Formentor 1

 Cortina a Formentor 2

 Cortina a Formentor 3

 Legalitat formal  no real

Alternativa per Pollença vam ser a la passada legislatura l’únic partit que va denunciar en nombroses ocasions al ple i públicament les nombroses irregularitats de "Villa Cortina"  i la manca de voluntat política de fer complir la legalitat urbanística. Per desgràcia a pesar de la nostra insistència l’equip del govern del moment no va fer res

Des del principi es van succeir les irregularitats; un projecte de demolició presentat amb dos anys de retard, inici de les obres sense presentar el projecte d’execució, decret de paralització que va tardar 4 mesos en dictar-se i que no es va fer efectiu ... Es van cometre moltes irregularitats gràcies a la laxitud de l’Ajuntament que va facilitar que una obra que va estar fora de la legalitat la majoria del temps de la seva construcció s’acabés sense problemes. Una demostració de la manca de voluntat política part de l'Ajuntament d'evitar la degradació i destrucció paisatgística de la Península de Formentor com deixa en evidència sentència.

Per altra part és la segona ocasió en poc temps (la primera va ser l’esbucament de l’habitatge del Calvari), en que la Justícia deixa en evidència a l’Ajuntament a l’hora de donar certes llicències i que al primer cas ja ha tingut un alt cost per la totalitat dels ciutadans. A Alternativa consideram que s’ha d’analitzar i exigir les possibles responsabilitats dels tècnics i polítics implicats a aquestes llicències.

A l'enllaç podeu consultar la sentència, 54  pàgines on podeu llegir la història croinològica de totes les irregularitats comeses i que al final diu literalment:

"El Ayuntamiento de Pollensa procederá a restablecer la legalidad urbanística infringida mediante la demolición de lo construido y la reposición de los terrenos a su estado natural anterior  si es que las obras realizadas no fueren ahora legalizables o si es que la legalización no se interesa en el plazo legal correspondiente. "

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10932

Latest Images

Trending Articles