Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10604

Preocupant retard

0
0

A Alternativa per Pollença (A) demanam a l'equip de govern que no faci les obres de semipeatonització en dues fases per motius exclusivament electoralistes i que pel bé comú es facin en una fase, una vegada finalitzada la temporada 2015.

____________________________________________________________________________

Ha arribat desembre i al Port de Pollença tenim la preocupant fotografia, que adjuntam, de la primera línia buida (ideal per a realitzar obres) però intacta sense que s'hagin iniciat les obres de semipeationització.

Al darrer ple vam demanar per l'inici d'aquestes obres, preocupats pel seu retard i ja que tampoc s'ha convocat la Junta de Portaveus per explicar-nos res. El batle va contestar que l'Ajuntament ja havia fet tota el que havia de fer i que ara el calia que el Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics havia de treure a licitació el tema.

Estam a principi de desembre i consideram que iniciar unes obres tan importants com aquestes en dues fases, fent la primera en gener per aturar-les el març, que és la idea que en aquest moment té l'equip de govern amb el suport d'UMP, seria una temeritat que només s'entendria per la proximitat de les eleccions.

A Alternativa per Pollença demanam a l'equip de govern que les obres es comencin una vegada finalitzada la temporada 2015, amb tranquil·litat i en una sola fase pel bé comú.

 

 

Us convidam a la presentació dels dos darrers llibres amb participació del Grup d'Estudis Llibertaris els Oblidats. La presentació serà divendres dia 12 de desembre a les 20h a Can Llobera (plaça Vella de Pollença).


 

 

Dissabte 13 de desembre 9h. al monument, Pollença

Visita guiada amb experts i dinar al bosc.

Materials que heu de dur:
- Paner o cistella.
- Roba i calçat per trescar pel bosc.
- Plat, tassó, coberts, torcaboques, etc.

Més informació i inscripcions a: alternativaperpollenca@gmail.com

L’activitat és totalment gratuïta i oberta a tothom que tengui ganes de conèixer una mica més aquest món dels bolets.

Us esperam!

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10604

Latest Images

Trending Articles