Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

Ho volem tot!

0
0

Aquest passat dissabte 29 de novembre, hem celebrat una assemblea extraordinària d'Alternativa per Pollença per tal de decidir la capçalera de la llista de cara a les properes eleccions municipals.

Així, la capçalera de la llista estarà composta per na Marina Llobera Vicens, en el primer lloc; en Pere Josep Coll Torrendell, de segon; n'Antònia Cerdà Fiol en tercer lloc; na Tonina Amer Cifre, en el quart; i en Joan Cifre Cerdà, en el cinquè. Tots ells, militants de l'assemblea i vinculats al partit des de fa anys.

A Alternativa ens agrada la feina ben feta, la que és sòlida i coherent; defugim la improvisació i per això, varem pensar que el mes de novembre era ja un bon moment per decidir i presentar quines serien les quatre persones que acompanyarien a na Marina Llobera a la llista, elegida per al primer lloc ja el passat mes de maig.

L'elecció es va fer en assemblea oberta a tots els afiliats i simpatitzants, és a dir, exactament de la mateixa manera com es prenen totes les decisions del tipus que sigui en el nostre partit, ja que som assemblearis. Per això, es va cercar el consens dins l'assemblea i es va prioritzar la solidesa de l'equip. Tot i que ells seran els que més hauran de donar la cara, no estaran sols, totes les decisions les prenem en assemblea: a Alternativa creim que molts i junts pensam més i millor que un i tot sol.  

Podem dir amb seguretat que estam preparats per governar: tenim un equip bo, sòlid, consistent i cohesionat. Ens hem mantingut al marge d'estratègies electoralistes que, per desgràcia, abunden en política municipal, i que consisteixen en posar al darrer moment a la llista gent, que sempre s'ha mantingut al marge de la política o és aliena al partit, pel fet de ser coneguda, tenir prestigi o que estirin un grapat de vots.Les conseqüències d'aquestes pràctiques les hem vistes en aquesta legislatura, en què hi ha hagut partits que s'han desfet com un castell de cartes als primers imprevistos. Nosaltres hem prioritzat la solidesa del projecte, que s'oferís gent de l'assemblea, que té ganes i disponibilitat personal, que té capacitat per estar a l'Ajuntament i fer una bona feina. I aquí els teniu!

Dèiem que estam preparats per governar, però amb la mateixa il·lusió i ganes farem feina també si estam a l'oposició. I tenim clar que la finalitat no és governar a qualsevol preu: som un partit d'esquerra i lluny d'amagar-nos ens sembla un motiu d'orgull; per nosaltres, les idees i els principis van per davant.

Ho hem dit moltes vegades: el nostre fi no és el govern de les institucions, sinó la transformació social. Nosaltres ho volem tot. El vell món està en runes i nosaltres en volem un de nou. No volem gestionar les runes, reformar-les i apuntalar-les perquè aguantin un poquet més; volem que caiguin i construir-ho tot de nou, i no ens fa por, perquè com deia aquell revolucionari, aquest món nou el duim dins nosaltres. Noltros no volem salvar a ningú. Pensam que la gent no necessita ser salvada, necessita tenir les eines per salvar-se a sí mateixa. Creim amb un tipus de política en què sigui el poble qui es governi, no que el governin. Per això, quan ens trobareu i ens direu «eh, heu de fer tal cosa...», nosaltres també us direm «ajudau-nos!», perquè feina n'hi ha i n'hi haurà a rompre i per això necessitam les vostres mans i els vostres cervells. La cara, la posen els nostres candidats i ells rebran per tots nosaltres les crítiques i els atacs, però ens necessiten a tots a darrera. 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10325

Latest Images

Trending Articles


Inuyasha: Inuyasha - Cap. 35: El veritable amo de la gran espasa


La profecia d'Avinyó: La profecia d'Avinyó - capítol 3


Fish&Chips: Fish&Chips - capítol 85


Dimonis de plastilina


LANCESTER - AL JAROODI GIFTS & NOVELTIES LLC


SÍL·LABES TRAVADES, DIRECTES I INVERSES


Per: Joel


BINGO: PARAULES D’UNA SÍL·LABA


Bob, el manetes: Bob, el manetes - Cap. 89: La traginada del Pansit


Miranda: Vacances