Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10337

FALTA POC PERQUÈ ARRIBIN ELS KANFIETKAS I COMENÇAR EL VI PROGRAMA DE SANEJAMENT NADALENC 2014 DE PER ELLS I A MÉS JA ENS POSAM AMB LA RECERCA DE NOVES FAMÍLIES PER L'ESTIU AMB EL Xè PROGRAMA E2015..

0
0
A dIa d'avui 1 de desembre tan sols falten 17 dies i ja estaran per aquí 11 infants de Bielorrússia i Ucraïna per passar les festes nadalenques amb les seves famílies mallorquines amb el VI PROGRAMA DE SANEJAMENT NADALENC DE PER ELLS.
Durant la seva estada hi haurà 3 activitats que vos informarem més endavant ja que estàu totes les famílies, amics, familiars... convidats per ajudar-nos en la nostra labor que a finals d'aquest mes començarem el nostre Xè aniversari de PER ELLS i que han passat 90 infants amb aquests anys, uns ja fa 9 anys que han vingut i esperam que l'estiu 2015 amb el X PROGRAMA DE SANEJAMNET DE PER ELLS DURANT L'ESTIU arribem a 100 infants. Estam en la recerca de 10 famílies d'acollida pel pròxim estiu 2015.
Moltes gràcies a tots aquells que confien amb nosaltres i tot sigui PER ELLS.
Començam amb la recerca de noves famílies!!!! ANIMAU-VOS.
Podeu enviar un email si estàu interessats sense cap compromís vos informarem a: associacioperells@yahoo.es o telefonau al 600.786.581 Esperança.

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10337

Latest Images

Trending Articles