Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Camí de les eleccions. Assemblea d'octubre

0
0

 El proper dissabte 29 de novembre triarem les quatre persones que acompanyaràn als primer llocs de la llista a la nostra candidata na Marina Llobera. De moment continuam sent l'únic partit que ha presentat oficialment la seva candidat. Encara que està confirmat que en Tomeu Cifre Ochogavía serà el candidat del PP, encar ano ha vengut en Bauzà per donar-li la seva "bendició"

Resum actualitzat de la nostra assemblea ordinària d'octubre.

1.-Temes gestió del moll: peatonització, instal·lacions esportives, Gola...

Després d' un breu resum de la situació en general vam comentar com es farien les obres del poliesportiu: Una pista de tennis més, lleven la pista de futbet i posaran 4 pistes de padle. Una reforma que hauria d'haver vengut precedida del'Assemblea d'esports que encara esperam i que significa la destrucció de lúnic acamp de futbet municipal del Port de Pollença que havia estat reformat a la passada legislatura. Segueix la improvisació a l'àrea d'esports.

Semipeatonització del port: encara no ha sortit a concurs. El batle pensa que principis de novembre faran la primera reunió taula contractació ja veurem . Un projecte que s'ha realitzat sense tenir en compte als partits de l'oposició i sense cap tipus de participació ciutadana. I una semipeatonització que es farà en dues fases,amb  la propera temporada  al mig degut a que es comença tard, el que ens sembla molt perillós i només conseqüència de voler-se fer les fotografies abans de les eleccions. També caldria demanar-se si cal una inversió tan forta per una semipeatonització, quan es va fer la circumcal·lació i sempres s'havia part de fer una peatonització total.

La segona fase de Gotmar que s'acaba d'iniciar i  arreglaran la teulada del centre cultural Miquel Capllonch i asfaltaran el costat de la piscina. En definitiva arriben les eleccions i s'omple eu moll d'obres.

El centre de turisme ornitològic de la Gola segueix tancat mentre  l'ajuntament ha estat incapaç de fer res al respecte.

2.- Informació feines fetes: reglament participació, TUP

Trobada Unitat Popular

 Valora molt positivament la nostra participació a aquesta trobada que ens  va servir per intercanviar experiències amb altres companys de l'esquerra anticapitalista.

Reglament de Participació ciutadana

Ahir vam fer la reunió a la que va venir la regidora de Participació Ciutadana, ara estam a l'espera de la seva resposta (consultarà el tema amb l'assemblea del PI) per veure qual és el seüent pas i si es possible arribar a un acord per canviar el reglament i millorar la participació ciutadana.

3- Planificació tasques a fer: Revisió procés participatiu del Pla de Futura Gestió. Assamblea per elecció de candidats a la llista.

Pla futura gestió

Hem començat a fer feina en la revisió del nostre Pla de Futura Gestió, esperam que la gent participi i anar millorant el document que és la nostra guia de feina diaria i també a mig i llag termini. Hem començat amb dos perfils a facebook; educació  i esports. Anirem completant i millorant el procés

Assemblea d'elecció dels primers candidats a la llista.

Estau tots convicats La data serà dia 29 de novembre a les 11 h del matí, al Restaurant Sant Jordi, després dinarem al mateix restaurant 

4- Temes del Ple. Informació i mocions.

Vam revisar i decidir el sentit del nostre vot al ple d'octubre.

El Ple .x. (punt per punt). a Urxella TV. Moció sobre el conflicte educatiu, esperam que us agradi. Pitaju l'enllaç o la imatge. Que corri, compartiu...

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10527

Latest Images

Trending Articles