Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10860

Sanitat i educació pública a Pollença made in PP

0
0

El Govern del Partit Popular  ha optat per anul·lar contractes de substitució i reforç de personal sanitari d'atenció primària. El mateix govern  del PP que fa uns dies proposava una rebaixa d'impostos de forma electoralista  (com han fet PP i PI a Pollença), va pressupostar de forma insuficient a l'IB-Salut que ara fa aquestes retallades. El PP dona prioritat al compliment del dèficit davant de la salut dels ciutadans, una temeritat total. D'aquesta forma al municipi s'ha produït el   tancament parcial de consultes mèdiques de la Unitat Bàsica de salut del Port de Pollença  i al centre de salut de Pollença per la falta de substitució de personal, en plena campanya de vacunació de la grip. Amb l'arribada del fred l'augment de la pressió assistencial sobre l'atenció primària pot provocar un col·lapse de les urgències dels hospitals.

Aquest és el cartell que han hagut de penjar al Centre de Salut de Pollença on falten dues infermeres. Fa ja dies que el Centre d'eu moll ha deixat d'obrir totes les hora baixes i també ha anul·lat cites.

 Hi ha convocades concentracions de 10 minuts als Centres de Salut divendres 7 a les 12:00 h. "Cemsatse convoca concentraciones en todos los centros de salud de la isla " De moment són els únics que han convocat una concentració, encara que l'horari és clar que és inviable per a la majoria de la gent. Esperam que la resta de sindicats també convoquin protestes.

Per altra part  la falta de solucions a unes simples goteres al pavelló de l'IES Clara Hammerl, que vam denunciar fa més d'un mes ("Goteres al pavelló de l'IES Clara Hammerl"),  ha provocat el tancament del pavelló per perill d'electrocució.

 

 

Aquestes són les autopistes de l'educació que prometia el Partit Popular. Al pressupost d'enguany vam proposar un pressupost per a millores en el conveni de l'IES Clara Hammerl per tal que l’Ajuntament pugui realitzar altres usos abans de construir noves infrastructures. La proposta va ser rebutjada per PP i PI. Ahir el club de bàsquet eu moll que també utilitzà el pavelló  i que ha de suspendre els entrenaments i partits cada vegada que plou va convocar a tots els equips a una concentració al pavelló de l'IES Clara Hammerl, per demanar una solució immediata a aquesta la situació tercermundista i exigir a l'Ajuntament i la Conselleria una solució immediata.


No va anar cap regidor  de l'equip de govern, van enviar al tècnic d'esports que va informar que en aquest moment s'ha iniciat el procés per contratar una empresa per reparar les goteres. Una cosa que haurien d'haver fet fa temps i d'urgència. A la tertúlia de polítics vam demanar pel tema i el regidor d'esports es va excusar per no haver pogut anar a la concentració i van explicar que l'IBISEC (organisme responsable de la reparació) ja iniciat el procés de contractació per fer adjudicar les obres de .  També s'han compromés per facilitar que els equips del Bàsquet Eu Moll puguin entrenar i jugar el partits mentres es duen a terme les reparacions al pavelló de Pollença i si és possible al pavelló de l'IES Guillem Cifre de Colonya.

Notícia al diari Última Hora: Protestas en el Port de Pollença por deficiencias en el pabellón del IES Clara Hammerl

És més guapo fer-se fotografies davant de les noves infrastructures que mantenir correctament  les instal·lacions que ja tenim construïdes.Es farà l'equip de govern una fotografia al pavelló de l'IES Clara Hammerl tancat per perill d'electrocució?

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10860

Latest Images

Trending Articles