Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10530

Participau per canviar el Reglament de Participació Ciutadana

Previous Cursos 2015
0
0
Us convidam a una reunió el dijous 6 de novembre a les 20h a la Sala 3 del Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença. El motiu és l'intent de consensuar, amb el màxim d'entitats i ciutadans possible, un esborrany definitiu per canviar el Reglament de ParticipacióCiutadana del municipi.

Aquest procés va començar ja fa més d'un any amb una moció que es va retirar per tal d'elaborar una proposta consensuada i, sobre el document inicial que va proposar Alternativa, ja s'hi han fet moltes esmenes. (Per més informació sobre el procés, podeu llegir un resum ).

Per tal que la reunió sigui profitosa, us facilitam aquest enllaç http://alternativaperpollenca.com/proposta-de-reglament-de en el qual trobareu un pdf amb l'actual Reglament de Participació i marcat en un altre color les esmenes que s'han anat fent en altres reunions i assemblees per part de diversos partits polítics i també ciutadans a títol individual.

Si de cap manera podeu assistir a la reunió, podeu enviar esmenes (amb el redactat alternatiu i la seva justificació) al nostre correu alternativaperpollenca@gmail.com fins dia 3; però la seva incorporació es decidirà en última instància en la reunió, després de la seva discussió.

Us esperam!

PS: podeu reenviar aquesta informació a tothom que cregueu interessat en el tema i, així, entre tots li donarem més difusió.
 
 

Viewing all articles
Browse latest Browse all 10530

Latest Images

Trending Articles