Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10547

Les meves primeres primàries

0
0

Des dels 16 anys he estat implicat en moviments socials com de Joves de Mallorca per la llengua, el GOB, l'OCB a Valldemossa, etc. Ara ha arribat el moment de fer una passa valenta i presentar-me a les Primàries obertes de MÉS.

Aquest procés participatiu és un exemple d'obertura a la societat que, ara per ara, cap altre partit ha realitzat. Això dóna més valor al fet de militar a la nostra formació perquè hom es pot sentir més partícip del procés democràtic i involucrar-se directament en la presa de decisions. Quanta més democràcia hi ha, menys poder tenen els aparells de partit endogàmics i les actituds sectàries.

Per tant el que compta és la vàlua política de cada candidat i no les afinitats personals que es puguin bastir entre correligionaris. Aquesta és una passa important per a combatre la corrupció des de l'arrel. Però no és suficient si no es complementa amb un compromís moral individual consistent en un comportament ètic, transparent i honest. 

Durant aquesta campanya em presentaré a l'electorat de MÉS com una persona interessada en la ciència. Aquesta ha estat sempre un pilar en l'avanç de la humanitat. Sóc ambientòleg de formació i pens fermament que la lluita per la sostenibilitat és cabdal per a tenir un futur més pròsper. La Prevenció en el món laboral és la meva ocupació actual i és un món molt interessant en el que encara es pot avançar molt. Tot això és el que puc aportar a nivell personal i esper aprendre molt més de la ciutadania a la que m’adreci.  

Així doncs m'agradaria ésser diputat per a defensar una societat més justa i un país més lliure en un planeta sostenible. També tenc moltes ganes de lluitar contra la corrupció i la desigualtat. La primera es pot combatre amb una democràcia més sòlida i avançada i la segona amb un estat del benestar sostenible econòmicament i universal.

                


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10547

Latest Images