Quantcast
Channel: Bloc de BalearWeb
Viewing all articles
Browse latest Browse all 10334

Ucraïna: està a punt d'arribar la segona onada del moviment d'alliberament.

0
0

  

     Ucraïna: està a punt d'arribar la segona onada del moviment d'alliberament.       

 

 

 

     S'ha d'entendre:  Moviment d'alliberament contra la bestial opressió del govern de Kíev (Govern de l'aliança dels oligarques i els nazis).

   Com podreu veure a la web de més avall, el periodista Yuri Selivanov ho explica detalladament: Després del cop d'Estat, les eleccions a la presidència d'Ucraïna es dugueren a terme dins un clima de terror extrem. La culminació dels milers d'actes de violència nazi contra la oposició fou l'incendi provocat amb bombes indendiàries a la seu dels Sindicats d'Odessa.

   La proclamació de les Repúbliques Populars de Donetsk i Lugansk fou la conseqüència de la revolta contra el feixisme del règim d'En Poroxenko.

 

     La segona onada del moviment d'alliberament sembla imminent: significaria que les regions (oblats) de la Nova Rússia, les regions del Sud-Est d'Ucraïna,  totes o quasi totes trencarien amb Kíev (Al costat de Donetsk i Lugansk, altres sis regions conformen la Nova Rússia).

 

     Per descomptat, l'alliberament de Nova Rússia implicarà la desaparició de l'Estat d'Ucraïna i l'aparició de l'Estat de Nova Rússia. 

  Les repúbliques de  Donetsk i Lugansk han demanant formalment la integració a Rússia, de manera que és previsible la integració a llarg termini.

 

     Les previsions de molts de comentaristes de la premsa russa (i de la de Donbass) són de que és pròxim  el col·lapse del règim feixista de Kíev. 

 

    A diferència de la misèria informativa de la premsa ''occidental'', En Selivanov fa una exhibició de periodisme savi i veraç. Podeu baixar la web A Kharkov pot començar ''la Tardor de Rússia''.

 

    I un comentari més:  La revolta de Nova Rússia va molt més enllà de la seva història local. Aquesta revolta, al meu parer, constitueix un capítol essencial de l'avanç democràtic global contra la voluntat de Washington de mantenir intocable el seu imperi mundial.

 

    Sembla que hi ha dificultats per accedir a la web. Per aquest motiu, edito el post a continuació. Fa així:

 

 L'epicentre de la revolució "antimaydannoy" es mou en noves regions.

Overture següent, aquesta vegada les eleccions parlamentàries a Ucraïna succedanis és gairebé 00:59 deduïda de la seqüència de comandaments de l'acompliment electoral anterior, conegut com les "eleccions presidencials a Ucraïna." Això no és sorprenent, ja que la molt dubtosa legitimitat d'ambdós, obligant directors sempre utilitzen la mateixa posada en escena i efectes especials.

Molts encara recorden que els opositors de batut de sèrie poder girar a Kharkiv, Zaporizhzhya i Nikolaev, que va culminar amb la sagnant culminació a Odessa, va caure exactament en l'últim tram de la campanya presidencial de maig. La coincidència no és casual. En qualsevol cas, és poc probable que algú serà capaç de negar l'evident relació entre el fet d'intimidació total de votants amb els resultats de la jornada electoral. És bastant obvi que els ciutadans ucraïnesos van votar que estava sota la impressió d'aquestes massacres i el corresponent estat d'ànim alegre lluny.

Exactament el mateix sembla ser repetit aquest moment. La Junta és conscient del fet que el seu poder es basa principalment en la por, obligats a ajustar la situació preelectoral familiaritzats amb un mètode - superant als oponents polítics. Com més que la necessitat d'això avui en dia, fins i tot més que fa sis mesos. Durant el període de l'informe Kíev camarilla ha fet tantes coses que van aconseguir donar lloc no només a la creixent frustració en el seu frenesí d'activitat, però també van causar l'aparició de més i més organitzats formes de resistència política a la dictadura.

De tota manera, si la primavera passada antimaydanovsky paisatge d'Ucraïna es compon d'antics partits governants totalment derrotats i organitzacions públiques, descontent de les masses d'avui s'està convertint en la forma més estructurada. En particular, en la forma d'una nova unió - el bloc d'oposició. Encara que al voltant d'aquesta elecció, "start-up" es converteix en la mala tradició ucraïnesa d'edat, molts ex nomenklatura, incloent el Partit de les Regions, la credibilitat de la qual el poble va caure a gairebé zero, encara que aquesta coalició baix consum d'energia extremadament inspira confiança perdent cada vegada més en declaració Junta certs temors.

Aquest atac "evromaydanutyh" als membres de la bancada opositora del Poble Adjunt Nestor Shufrich i líder regional Nicholas Skoryk va llançar la campanya a Odessa. La tasca que mordboytsami és el mateix - per recordar a tots els que van aconseguir oblidar parcialment, qui és el cap i per qui ha de votar per la seva pròpia seguretat.

Però si la primavera de major preocupació pel que fa a la desobediència inspirat junta és Odessa, on hi havia una Antimaydan molt forta i eren més nombrosos en les protestes Ucraïna, per neutralitzar el que es necessitava i Odessa Hatyn, avui és el major temor de la junta Kharkiv. Ni tan sols perquè en l'actualitat hi ha una situació preelectoral especial, o que és menys controlable que a Odessa. Significat de Khàrkiv com un centre estratègic i militar-industrial molt important per a qui no el secret. Aquesta ciutat es veu ara com la clau per a l'èxit final del projecte de la nova Rússia. Unir-se a la revolta Donbass més i Kharkov enterrar el passat i sense que les esperances il · lusòries junta per mantenir el control sobre la situació i és probable que marcarà l'inici de la caiguda definitiva del projecte d'una Ucraïna independent en el seu format actual.

Per tant, en aquest cas, realment Kíev - la taxa és més gran que la vida. Per això Kharkiv estava parpellejant en les notícies, potser fins i tot més que el Donbass, i la situació a la ciutat s'ha convertit progressivament empitjorant.

I ella aguditza, per descomptat, en primer lloc, la pròpia junta, tendeix a ser proactiu en el brot i reprimir la més mínima indicis de l'aparició aquí de formes organitzades de resistència. D'aquí les manifestacions militaristes blindats cotxes als carrers, i un altre suposadament esbojarrada, però en realitat acuradament calculats campanya amb la deriva altra estàtua de Lenin. El denominador comú de tots aquests trucs és tot el mateix per intimidar la població, un intent de privar-lo de la més mínima esperança a la lliure expressió. Que l'elecció que després d'ells.

No hi ha dubte que si kharkovites no perceben es va dirigir a ells a partir de senyals de Kíev a l'obediència incondicional, i continuarà per organitzar la resistència, la junta no s'aturarà abans que els nous crims exemplars per tipus d'Odessa Katyn. Ella no té una altra opció.

Aquesta és la situació avui dia no és el que era fa sis mesos. I una altra junta intent de "sang i foc" per passar per l'adreçador a la següent ciutat milionari podria arribar al seu costat. Kharkiv no tolerarà cap tipus de violència sobre si mateixos, sobretot en formes particularment brutals.

D'altra banda, un sentit del que està succeint a Kharkov és que la ciutat s'ha amagat i deliberadament no afanyar amb una resposta a gran escala a les accions provocadores dels neonazis, esperant el moment per a l'aplicació dels cops més contundents. La situació ara és que aquest atac pot ocórrer en qualsevol moment. I aquesta és la preparació per a això, sens dubte. En particular, la preparació de l'organització i tècnic-militar. I si la confrontació a Kharkov adquirir forma oberta, no té el caràcter de pallissa unilateral com ho va ser a Odessa. Molts Kharkiv ja han adquirit experiència de combat en el camp de batalla al Donbass, i de fet aquesta regió està plena d'armes, literalment, Als afores de Kharkov. Per tant, és molt poc probable que el antimaydan local no utilitzar aquest fet per a la preparació màxima per als pròxims esdeveniments.

I el fet que estan arribant, no hi ha dubte. Aixecament Donbass en aquest moment per diverses raons, deixa de ser un mestre-oscil·lador ucraïnesa antihuntovskogo protesta. En primer lloc, perquè Donbass ja en aquesta fase que es percep com no-Ucraïna. I en segon lloc, la confrontació militar s'inhibeixen.

Per tant, un major desenvolupament del moviment d'alliberament, és objectivament necessari com el poble d'Ucraïna i la veïna Rússia, requereix extensions a l'avantguarda dels esdeveniments realment ucraïnesos centres nacionals de resistència a la dictadura. I Kharkiv en tots els seus aspectes - l'opció més probable. És per això que la junta es troba ara en un ensurt franca a causa de la dinàmica desfavorables per al seu desenvolupament de la situació Kharkov. I els esforços per prevenir la seva major deteriorament.

No obstant això, ara a Ucraïna ja no és un ressort rus romàntic, sinó més aviat una caiguda de Rússia amb el seu fruit amb cos en forma de suor i de sang obtinguda d'un coneixement profund de la situació i l'experiència de la lluita contra l'enemic insidiós. Avui va ser finalment el temps ha passat la ingènua esperança de prudència originalment poder dement i la seva capacitat per dur a terme un diàleg significatiu amb el poble.

Kharkiv va posar aquests ximples en realitat en la línia de foc en la guerra contra el seu propi poble Junta forçat a fabricar armes per a aquest fratricidi monstruosa, entendre millor que ningú que el règim de Kíev autodenominat està portant el país a la ruïna. I sabent això, estigui preparat per donar-li batalla. Avui dia és només una qüestió de temps. A jutjar pel comportament més nerviós manejat malament a Kharkiv militants Kolomoiskiy òbviament no saben el que fan per pacificar la gran ciutat - el temps està molt a prop.

   

    


Viewing all articles
Browse latest Browse all 10334

Latest Images

Trending Articles